Шкода Октавия З - Представяне, мнения, впечатления
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Октавия З
Нищо не ги съветваме, оправяме го. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Октавия З
Полицията в Чехия вече ще варди народа
и ще бори престъпността с помощта на 2500 нови Октавии от трето поколение, оборудвани специално за нуждите на пазителите на закона. 
Източник: Skoda Auto
Източник: Skoda Auto
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Октавия З
Спордед мен тук колата е с фланци
Тук пък е много видимо,че вече е без фланци
Явно по изложенията правят трикове,но когато се заснимат клипове в движение се махат.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Октавия З
Те и с колани ги връзват по изложениЯта.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- audiceco
- Гараж: Ford S-max 2.2 TDCI 6-tronic 200 h.p.
- Обратна връзка:
Октавия З
Да споделя малко за разхода това е на 17 септември мотора е 2.0 TDI DSG 150 к.с. маршрута Добрич - София - Варна снимано е на Метрото във Варна на паркинга...

Следващия не съм го снимал, но на 24 септември пак същия маршрут Добрич - София -Добрич средна скорост 96 км. в час разход 5.5 на сто през цялото време на ауто,ту с АС, ту с изключено, че стана приятно вечерта...
Имам още две ходения до София, този месец, в момента колата е на 7300 километра...

Следващия не съм го снимал, но на 24 септември пак същия маршрут Добрич - София -Добрич средна скорост 96 км. в час разход 5.5 на сто през цялото време на ауто,ту с АС, ту с изключено, че стана приятно вечерта...
Имам още две ходения до София, този месец, в момента колата е на 7300 километра...

- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Октавия З
Да споделя и аз малко впечатления за модела! Днес взех една тестова Октавиа 3 Едишън 1.6 ТДИ 110 кс. Ходих с нея до Плевен и обратно. Колата е съвсем нова, всех я на 90км. Като цяло автомобила е страхотен. Удобни седалки, луксозен салон и много екстри... На пътя се държи много добре, но има характерното накланяне в по-остри завои. Спира уникално добре и на сухо и на мокро. Усещането за управлението е много приятно, волана е много отзивчив и прецизен, не е прекалено директен. Озвучението е много добро, мултимедията е тъч скрийн, уникална! Отзат е широко и комфортно, подлакътника с поставки за напитки, придава допълнителен уют. Между задната седалка и вратата има една мека тапицерия, която е много полезна за ръката на пътуващия. Ако беше пластмаса, щече да има много обелени лакти...!
До тук добре, но има нещо много дразнещо, което не можах да повярвам че го има в тази кола! Досега никъде не съм чел комантари или подобни оплаквания и затова искам да питам собствениците на Ок3, дали и при тях е така? Възможно е този конкретен автомобил да е така, ама не ми се вярва!
Става въпрос за шумовете в купето! Този автомобил в този клас и това ниво на оборудване, трябва да има много добро обезшумяване! Е този нямаше! Първото нещо, което забелязах е, че като съм спрял на светофар да кажем и други автомобили минават покрай автомобила, чувам прекалено силно шумовете от преминаването им. Имах чувство, че някой прозорец е леко отворен! Е да ама не е! След това, като тръхнах по магистралата се втрещих. След 120-130 км/ч се появява доста шум от вятър от всички прозорци, и отпред и отзад. Чуват се поривите на вятъра доста ясно и дразнещо! Освен това има и доста шум и от гумите, като цяло шумове които идват от пода. Гумите ги гледах, хубави са DULOP, не ми се мисли със зимни как ще е! А като скороста достигне 160-170 км/ч, направо е абсурдно, колко е шумно. Не проумявам как е възможно автомобил от този клас да е толкова зле от към обезшумяване?!? Пускам си музика и увеличавам малко, става една какафония от шумове и музика. Да ви кажа раздвоен съм тотално. От една страна имаш страхотен автомобил, а от друга шумове като в автомбили от преди 20 год. Някой от собствениците на Ок3 забелязвали ли са нещо подобно при тях или аз съм прекалено вманиачен?!?!?
п.п.
За мотора не написах нищо....
Много е приятен и икономичен, не се чува в купето и не дразни с излишни шумове!
До тук добре, но има нещо много дразнещо, което не можах да повярвам че го има в тази кола! Досега никъде не съм чел комантари или подобни оплаквания и затова искам да питам собствениците на Ок3, дали и при тях е така? Възможно е този конкретен автомобил да е така, ама не ми се вярва!
Става въпрос за шумовете в купето! Този автомобил в този клас и това ниво на оборудване, трябва да има много добро обезшумяване! Е този нямаше! Първото нещо, което забелязах е, че като съм спрял на светофар да кажем и други автомобили минават покрай автомобила, чувам прекалено силно шумовете от преминаването им. Имах чувство, че някой прозорец е леко отворен! Е да ама не е! След това, като тръхнах по магистралата се втрещих. След 120-130 км/ч се появява доста шум от вятър от всички прозорци, и отпред и отзад. Чуват се поривите на вятъра доста ясно и дразнещо! Освен това има и доста шум и от гумите, като цяло шумове които идват от пода. Гумите ги гледах, хубави са DULOP, не ми се мисли със зимни как ще е! А като скороста достигне 160-170 км/ч, направо е абсурдно, колко е шумно. Не проумявам как е възможно автомобил от този клас да е толкова зле от към обезшумяване?!? Пускам си музика и увеличавам малко, става една какафония от шумове и музика. Да ви кажа раздвоен съм тотално. От една страна имаш страхотен автомобил, а от друга шумове като в автомбили от преди 20 год. Някой от собствениците на Ок3 забелязвали ли са нещо подобно при тях или аз съм прекалено вманиачен?!?!?
п.п.
За мотора не написах нищо....
Много е приятен и икономичен, не се чува в купето и не дразни с излишни шумове!
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Октавия З
Този мотор Мадже,е уникално спънат.Жена ми има такава но Октавия2............всъщност на пролет ще кара нова,която ще е Октавия3 и се надява,че ще е с по-голям двигател.
За обезшумяването при РСката е отлично според мен.
Освен да покараш някоя от нашите и да сравниш.При следващата ни среща ще Ти дам Фурията.
Освен да покараш някоя от нашите и да сравниш.При следващата ни среща ще Ти дам Фурията.
@bega4kata каза:
- The Hooligan
Октавия З
Няма нужда да карам чак, просто искам да ме повозите да видя как е във вашите.La Furia Roja написа:Този мотор Мадже,е уникално спънат.Жена ми има такава но Октавия2............всъщност на пролет ще кара нова,която ще е Октавия3 и се надява,че ще е с по-голям двигател.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- La Furia Roja
- Обратна връзка:
Октавия З
Бай Миле ще Те повози,хем да чуеш как безшумно преминавам от лявата му страна и изчезвам в далечината................. 
@bega4kata каза:
- The Hooligan
Октавия З
Хахахах, абе ще изкарам аз баба ви малко да ви покаже грубата сила! ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
- The Hooligan
Октавия З
Ето един клип съм заснел, вие преценете! Прозорците са затворени. Камерата има чувствителен микрофон и изглежда по-сташно, всъщност е малко по-притъпен шумът от трафика, но все пак ясно чуваш всичко.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Октавия З
Моята е мнооого тиха при висока скорост.
На шурето също.С 200 си говориш тихо и все едно си със 120.Нали те возих мин.седмица .Или ти не си обърнал внимание, за форд си мислиш.
Е,имаме 3ма клиенти с а8 не най новите,но там стъклата са двойни със слюда помежду. Там наистина е не реално тихо като се затвориш.Но пък стъклата много тежат като са дебели и двойни.
На шурето също.С 200 си говориш тихо и все едно си със 120.Нали те возих мин.седмица .Или ти не си обърнал внимание, за форд си мислиш.
Е,имаме 3ма клиенти с а8 не най новите,но там стъклата са двойни със слюда помежду. Там наистина е не реално тихо като се затвориш.Но пък стъклата много тежат като са дебели и двойни.
GUNTER SERVICE

- Бай Миле-Шивача
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl killer
- Обратна връзка:
Октавия З
Къде преминавал бе ???La Furia Roja написа:Бай Миле ще Те повози,хем да чуеш как безшумно преминавам от лявата му страна и изчезвам в далечината.................
Да не си разжалваш и ти колицата ???
Ши ва пръсна
Май забрави за игла номер 6 !!!!
100-200 км .... свети и дрън дрън, но ушия