Не знайна част за Mitsubishi Pajero 3
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Колеги,някой има ли представа как се казва въпросната част която съм очертал с маркер?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Носач трябва да е.
-
kograman
Коя година е това паджеро? Ако е от първите 3-ки,и е дизелово, са много проблемни.Нафтова помпа. Отделно окачването е една цифра.
Нищо общо с паджеро 2 като здравина и надеждност.
Нищо общо с паджеро 2 като здравина и надеждност.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- bondo
От първите са,разбрах го доста късно,вече съм на 6к ремонт.
Смених и двумасов маховик+съединител и какво ли още не,вкарах се в страшни игри,но го играем до край.
Смених и двумасов маховик+съединител и какво ли още не,вкарах се в страшни игри,но го играем до край.
-
kograman
Не го прави.Разкарвай го. Нафтовата помпа е много капризна. Двигателя не търпи никакви градуси, и криви глава за секунди. Единственото здраво нещо е раздатката. Мостовете и скоростите са от кашкавал. Малко да ги напънеш, и са дали фира.
С този модел, Мицубиши много са се изложили. Имам от последните П2, 98г 2.5 голямо куче излезна. Колко зор е видяло за тези 6г, само то си знае.Двигателя пали на -20 все едно сега е угасен. Здрави мостове.
Единственият му проблем е ръждата.Гние много в задната част. Два пъти е кърпен, и пак е тръгнал.
С този модел, Мицубиши много са се изложили. Имам от последните П2, 98г 2.5 голямо куче излезна. Колко зор е видяло за тези 6г, само то си знае.Двигателя пали на -20 все едно сега е угасен. Здрави мостове.
Единственият му проблем е ръждата.Гние много в задната част. Два пъти е кърпен, и пак е тръгнал.
- bondo
Този няма ръжда,помпата вече не е драма,правят я за под 1000 лв,има 3 стенда в бг за такива помпи,преди ги караха в Австрия и режеха глави,после отвориха някакъв сервиз във Владо Тричков и там не пизнават парите,но вече са ок нещата.
Слабите места са им съединителя който смених и помпата която при мен е читава.
Мотора е много здрав,окачването знам,че един път направя ли го после няма да имам проблеми.
По колата няма грам ръжда .Има някакво осукване на задния мост,правили са цигании и се опитвам да намеря въоросната част за да я оправят.
Като цяло няма как да го разкарам,както казах набил съм сумата от 6 хиляди лева,която включва,цялостно реновиране на предницата.
Амортисьори,пружини,шарнири,носачи,тампони,щанги и каквото се сетиш,профилактика на дюзи,оригинален съединител (там под 3 бона трудно ще намериш),всички течности (мотор,скорости,раздатка са сменени)
Остава пустата напречна града,така се казва частта и след това следва реглаж.
Не смятам за разумно след всичките тези ремонти и сумата за твх да продам джипа и някой да си свирка след това.
Иначе за куче джип си имам нисан терано което признавам за най-дурако устойчивия джип,за съжеление липсата на комфорт при пътуване ме накара да сменя возилото.
Не съм пестил пари,надявам се всичките тези ремонти да се отплатят с вярна служба следващите няколко години.
Слабите места са им съединителя който смених и помпата която при мен е читава.
Мотора е много здрав,окачването знам,че един път направя ли го после няма да имам проблеми.
По колата няма грам ръжда .Има някакво осукване на задния мост,правили са цигании и се опитвам да намеря въоросната част за да я оправят.
Като цяло няма как да го разкарам,както казах набил съм сумата от 6 хиляди лева,която включва,цялостно реновиране на предницата.
Амортисьори,пружини,шарнири,носачи,тампони,щанги и каквото се сетиш,профилактика на дюзи,оригинален съединител (там под 3 бона трудно ще намериш),всички течности (мотор,скорости,раздатка са сменени)
Остава пустата напречна града,така се казва частта и след това следва реглаж.
Не смятам за разумно след всичките тези ремонти и сумата за твх да продам джипа и някой да си свирка след това.
Иначе за куче джип си имам нисан терано което признавам за най-дурако устойчивия джип,за съжеление липсата на комфорт при пътуване ме накара да сменя возилото.
Не съм пестил пари,надявам се всичките тези ремонти да се отплатят с вярна служба следващите няколко години.
- bondo
Ето малко снимки на колицата.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
hvp800
Ееехх Боби , ако беше Стуци досега да е пуснал две теми за Мицубиши ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Защо ти е туй? За какво ще го ползваш, че толкоз пари си дал за него?
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
И ловец съм и рибар съм ![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- bondo
Жордито отговори вместо мен. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
hvp800,
Ице,скромността краси човекО...![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
hvp800,
Ице,скромността краси човекО...
-
kograman
Хубаво си го стегнал, но самото изпълнение е боклучиво. За да удължиш живота на помпата, карай го над 1/2 гориво,особенно в топло време. Охлажда я,и не и горят кондензаторите по електриниката. Преглеждай редовно антифриза,и никакво гасене когато е много загрял. Главата е най-горната част,а датчика е по веригата надолу.Той показва 90 градуса,ама реално е повече.Като я угасиш в главата са над 100.А тя не е от най-здравите.
Редовна смяна на течности и по-лекичко с газта, за да живее по-дълго.
Колко се бях наточил на едни такова едно време,добре че не скочих.
Успех
Редовна смяна на течности и по-лекичко с газта, за да живее по-дълго.
Колко се бях наточил на едни такова едно време,добре че не скочих.
Успех
- bondo
Мерси за съветите,а дано да ми върже с телигата.
-
kograman
Имах колега който имаше фейса на твоето. Дълго. За една година цифрата стигна 20к наляти в него. Гуми,ремонти,ремонти и т.н.
Толкова го беше намразил,че го продаде без пари,направо го подари.
Успех,и суперселекта е голяма благинка.
Толкова го беше намразил,че го продаде без пари,направо го подари.
Успех,и суперселекта е голяма благинка.
- bondo
Ами то напрактика,аз смених всичко възможно,няма вече много неща които да се счупят. Гледах да направя абсолютно всяка нередност за да не виси по сервизите през седмица.
Смених и комплект верига и водна помпа.
Дано с това да приключва драмата и да я яхвам,че ми писна.
П.П. Абсолютно всички части които съм ползвал са нови ОЕМ.
Смених и комплект верига и водна помпа.
Дано с това да приключва драмата и да я яхвам,че ми писна.
П.П. Абсолютно всички части които съм ползвал са нови ОЕМ.