мнение за конкретна обява О1
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
колеги, търся октавия 1 комби дизел за сестра си и попаднах на тази обява: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... 1750054781
най-много ме притеснява автомата (4-степенен), защото не знам дали е безпроблемен. колата има забележки, но не са сериозни - микре на шофьорската врата, липсва щората на багажника и единия заден подглавник, петно ръжда по преден калник, паднала кора на двигателя. сменени са четирите амортисьора заедно с предни пружини и се продава с комплект ремъци и ролки (без водна помпа). какво мислите, заслужава ли си парите тази каляска. всякакви мнения ще са ми от полза. благодаря предварително!
най-много ме притеснява автомата (4-степенен), защото не знам дали е безпроблемен. колата има забележки, но не са сериозни - микре на шофьорската врата, липсва щората на багажника и единия заден подглавник, петно ръжда по преден калник, паднала кора на двигателя. сменени са четирите амортисьора заедно с предни пружини и се продава с комплект ремъци и ролки (без водна помпа). какво мислите, заслужава ли си парите тази каляска. всякакви мнения ще са ми от полза. благодаря предварително!
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Абе бива.
Автомата е доста стар като концепция.
И един пазарлък,готова работа.
Автомата е доста стар като концепция.
И един пазарлък,готова работа.
-
hvp800
Автомата на тези е безпроблемен , но и муден. Но колите от тази генерация са така.
90 коньовите са два чешита , едните с променлива геометрия , другите без. И принципно се водят за супер идиотоустойчиви.
С кола на толкова години винаги трябва да се гледа внимателно , така че ...... Успех
90 коньовите са два чешита , едните с променлива геометрия , другите без. И принципно се водят за супер идиотоустойчиви.
С кола на толкова години винаги трябва да се гледа внимателно , така че ...... Успех
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- joro_kem
Благодаря за мненията - дотук е ясно, че се търси дизел, възможно по-млад, в бюджет максимум 5000 лв. Искам нещо с що-годе ясна история.
п.п. ръчни скорости са за предпочитане, просто загледах конкретната кола
п.п. ръчни скорости са за предпочитане, просто загледах конкретната кола
- joro_kem
а какво мислите за тази: https://www.olx.bg/ad/skoda-octavia-1-9 ... 7lEsf.html
изглежда добре, по-нова година и на по-малко километри (уж реални). внесена от Франция преди 3 години, сменени ремъци, ролки, водна помпа и рециклирана турбина преди 20 хиляди км.
изглежда добре, по-нова година и на по-малко километри (уж реални). внесена от Франция преди 3 години, сменени ремъци, ролки, водна помпа и рециклирана турбина преди 20 хиляди км.
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
В пъти по-добре.
Аз виждам еднаква година на производство с горната,що така?
Аз виждам еднаква година на производство с горната,що така?
- joro_kem
машинално копирах мнението си от другия форум, където има цитирани коли от 2002 г. моя грешка!
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Жалко, че търсиш комби. Иначе имам един L&K за каране, че седи в гаража и прах събира само...
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Той гледам ,че колегата по-горе е показал и хетчбек,така че аз ако съм на него ,веднага бих ти се обадил.Грехота L&K(особено форумен) да стои затворен в гараж и да събира прахzloQQ написа:Жалко, че търсиш комби. Иначе имам един L&K за каране, че седи в гаража и прах събира само...
Dieselgate Team member
- joro_kem
Много коли гледах и се пообърках малко... Би ли ми пратил линк към твоята каляска?zloQQ написа:Жалко, че търсиш комби. Иначе имам един L&K за каране, че седи в гаража и прах събира само...
- joro_kem
Колеги, какво мислите за тази: https://www.mobile.bg/11519118843035449
Закупена от ЕТ, със сервизна история уж, продава се пак от тях. Преминала е предпродажбен преглед, но детайли дават само на място.
Закупена от ЕТ, със сервизна история уж, продава се пак от тях. Преминала е предпродажбен преглед, но детайли дават само на място.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Пуснах ти едно ЛС с линк и инфо 
Иначе - успех с намирането на подходящата кола! Единичките на Октавия са прекрасни коли. Не случайно от 2002 си я ползвам и до скоро не я сменях. Реално, друга кола не ми трябваше, но просто реших да похарча малко пари и...така
Иначе - успех с намирането на подходящата кола! Единичките на Октавия са прекрасни коли. Не случайно от 2002 си я ползвам и до скоро не я сменях. Реално, друга кола не ми трябваше, но просто реших да похарча малко пари и...така
- joro_kem
Отговорих ти на личното, Велко, но стои в изходяща поща, не знам защо... Ще се търси нещо по-ново и с подходящ цвят 
- joro_kem
Не намерих подходяща Октавия, но пък една Фабия комби ми хареса и я взехме. 2004 г., 1.9 ATD, 74 kW. Има неща за оправяне, но не са много. Благодаря на всички за мненията!