Моята Octavia 3 FL завръщане

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
fancko

Škoda Фен²

Гараж: О3 FL 1.8 TSI 7DSG

Мнение от fancko »

ТТодоров написа:Миро така и така имаш 1.8 давай газ и не гледай разхода.
Не му е това чара на този мотор.
... и да не се сещаш, че 1.4 върви пак толкова ама по-малко яде, ахахах [smilie=sarcastic.gif].
Не е заяждане и аз съм съм същия двг.
Аватар
Pijomir

Škoda Ludicrous

Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.

Мнение от Pijomir »

И кой каза 5.7/100 градско?! [smilie=sarcastic.gif]
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

fancko написа: ... и да не се сещаш, че 1.4 върви пак толкова ама по-малко яде, ахахах [smilie=sarcastic.gif].
Не е заяждане и аз съм съм същия двг.
...и всеки път карайки 1.4 да знаеш,че имаш моторче от косачка за трева...
Не е заяждане, но психологически 1.4 ми е малко. Накрая е важно личното усещане.
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Мнение от igeorgiev82 »

ТТодоров написа: 1.4 да знаеш,че имаш моторче от косачка за трева.
Косачка ама ти пръска ГОЛЕМИЯ дизел пауа [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Pijomir

Škoda Ludicrous

Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.

Мнение от Pijomir »

Стига сте се заяждали всички с Тодор... И други карат дизели. :)
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
Sec8200

ŠKODA MASTER

Мнение от Sec8200 »

igeorgiev82 написа:Косачка ама ти пръска ГОЛЕМИЯ дизел пауа [smilie=sarcastic.gif]
оффтопик (идва от оффффффффф пак) :

аз съм отворен за 1.4 замерване с моята, като условието ми е 1.4 да не е на Бондьо. При повторение на резултата с друга тогава се съгласявам на това твърдение, до тогава е ... Мехико 1.4 ме е победило, но то колко коне е Божа Работа.

На Гернан съм 'за'..
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Мнение от Stuci »

fancko написа: ... и да не се сещаш, че 1.4 върви пак толкова ама по-малко яде, ахахах [smilie=sarcastic.gif]
Не сме замервали 1.4 срещу 1.8 (предно). Замерихме 1.4 срещу 1.8 4х4 - тогава 1.4 беше отпред до към 190 км.ч.
goAPR
Аватар
bondo

Škoda Ентусиаст

Гараж: O3 1.4 TSI 2016

Мнение от bondo »

1.4 tsi бие с безброй коли 2.0 tdi dsg
Тодор,тя и косачката от практикер върви повече от твоята ! [smilie=sarcastic.gif] [smilie=sarcastic.gif] [smilie=sarcastic.gif]
Пускай се срещу дсг-то на Ванката да мирясаш малко [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
miro

Škoda Фен

Мнение от miro »

igeorgiev82 написа:Еххх,miro, като ти гледам колата,и ме хваща яд,че не взех тези 17'-ки :)
След време ако решиш мога да те оттърва от тях [smilie=sarcastic.gif]
И аз често си казвам - добре, че се реших и минах на 17, защото прагматичното у мен напираше за по-високата, по-евтина гума 16...Но според мен 17 е оптималния размер за модела по отношение визия/практичност...Всичко нагоре е по-скоро дизайнерски акцент, всичко надолу е по-практично, но ми стои неестествено до известна степен...Вече съм поръчал втори комплект джанти за лятото...ще се покажа и с тях скоро
Аватар
miro

Škoda Фен

Мнение от miro »

Stuci написа:
fancko написа: ... и да не се сещаш, че 1.4 върви пак толкова ама по-малко яде, ахахах [smilie=sarcastic.gif]
Не сме замервали 1.4 срещу 1.8 (предно). Замерихме 1.4 срещу 1.8 4х4 - тогава 1.4 беше отпред до към 190 км.ч.
Не се и съмнявам, че върви...бил съм с подценявани моторизации и съм изненадвал доста хора, така че знам, че не рядко малките моторчета правят чудеса...лично аз обаче приключих на този етап с 1.4! Не въртя толкова, че разходът да ми е от такова значение, а и съм много доволен от мотора 1.8 за сега...стига да не дава ядове - ще се разбираме чудесно.
Аватар
miro

Škoda Фен

Мнение от miro »

Вчера, прибирайки се по Е79 от север, слушахме музика през USB-то и изведнъж "лелята от навигацията" се обади и смотолеви нещо от сорта, че по пътя пред нас има необичайно тежък трафик...превключих на картата и видях, че трасето пред нас се оцветява в червено, пуснах газта инстиктивно и докато се чудим какво точно каза "лелята" колите пред нас занабиваха спирачки...оказа се,че разчистват след ПТП и наистина има проблем...хубава екстра - добре се получи...не знам кое е отговорно за тая намеса - навигацията ли, DAB ли, но в случая не беше спам и се оказа полезно...
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Мнение от SimichOil »

Това в България ли се случва? Българското Е79 (понеже доколкото знам продължава и извън България Е79) ? Доколкото знам в България няма TMC. Това съм го виждал когато съм пътувал в чужбина - в държавите в които се поддържа. В Германия по този начин градско съм избирал откъде да минавам - за да избегна задръстванията. Там дори навигацията сама ме пренасочваше по заобиколни улици - за да не ме набива в големия трафик.

Ако най-после са пуснали тази екстра в България - е супер. Само дано някой да си играе и да обновява точно информацията и навреме....
Аватар
redalex

Skoda Electric

Гараж: i3

Мнение от redalex »

Тази информация не се обновява и праща ръчно от човек, а трафикът се след от спътник и в зависимост колко човека са си пуснали този маршрут на тяхната навигация. Т.е. някакъв алгоритъм.
Аватар
miro

Škoda Фен

Мнение от miro »

SimichOil написа:Това в България ли се случва? Българското Е79 (понеже доколкото знам продължава и извън България Е79) ? Доколкото знам в България няма TMC. Това съм го виждал когато съм пътувал в чужбина - в държавите в които се поддържа. В Германия по този начин градско съм избирал откъде да минавам - за да избегна задръстванията. Там дори навигацията сама ме пренасочваше по заобиколни улици - за да не ме набива в големия трафик.

Ако най-после са пуснали тази екстра в България - е супер. Само дано някой да си играе и да обновява точно информацията и навреме....
--------------------------------
Случи се в България, по Е79 на около 15км преди Ботевград, между селата Новачене и Скравена, някъде към 13:30 на обяд...
Sec8200

ŠKODA MASTER

Мнение от Sec8200 »

Мен ми звучи като стандартна функция на онлайн навигация тип Waze/Google Maps/Here.

Коя е била закачена в момента като те е предупредило?
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”