Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
miro написа:... Астрата J, която пък беше обезшумена две класи над О3 ...
това пък как го измисли?
астра J е адски тъпия боклук и няма грам, ама грам изолация никъде!
=========================================================================
Ами измислих го след,като 6 години имах едната и вече няколко месеца карам другата...
Всеки има право на мнение - дали е адски тъп боклук - няма да споря, нито да я защитавам - щом не карам Астра К сега, значи знам за проблемите й.
Да няма грам изолация, никъде - е това вече не е така. Астра J е много безшумна дори при високи скорости. При О3 осезаемо високата скорост се усеща повече - като шум говоря. До сега не ми е правело впечатление шума от камъцета и песъчинки от калниците, вратите и праговете така да се чуват - определено в О3 е по-зле в това отношение от Астра J. Самите врати почуквани отвътре в О3 кънтят повече от колкото в Астра J. Но пак казвам - субективно мнение - аз така го усещам. Моята J беше 2011 от преди лифтирането - практически от първите и чак адски боклук - не беше...
Ами аз пък имам астра J 2015та около мен и постоянно се возя.
Шумоизолацията и е много по зле от моята О3.
Разликата е фрапантна особено при смяна на колите една след друга.
Нямам нищо против опелите, имал съм достатъчен брой от тая марка, а от Астрите - всичките модели
Но просто като материали и изработка Н е доста по - таферна от J.
Да се похваля
От Форд, вече имам и Опел...
Попаднах на много запазена Корса, купена от тук с пълна сервизна история и е само на 29к км.
Произведена 2012г., 1.4 бензин 100кс, автоматик.
Не е замен, за Деси е
Много е запазена, на практика си е нова, стояла е в гараж.
Остава да почерпи
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..