Octavia 3 vRS
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Re: Octavia 3 vRS
Биричката ги е хакнал, като натиснат delete бутона и им се скапва базата. 
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
http://www.skoda-auto.com/en/models/octavia-rs-230/
Това е линк към чешкия Шкода сайт.Какво ще предлага РС230 спрямо РС220
Визия:
1.Бляк пакет-опция при 220 и поръчан от мен.
2.Черен панорамен покрив-опция при 220 и поръчан от мен.
3.Кожен салон-опция при 220 и поръчан от мен.
4.19ки екстрийм-бивша опция при 220 и поръчани от мен преди да ги спрат с някакви малоумни обяснения,а сега истината лъсна.
5.Промяна в цвета на стикерите по предните прагове и надписите по седалките.Ние вече със задните лого прагове и фуутреста го направихме.Впрочем и при 230 се излагат като спестяват фуутреста и задните лого прагове,вместо да са си заводски монтирани.
6.Лап таймер,който го има Мильо с РСчалънджа и мисля че може да бъде активиран софтуерно на всеки РС.
7.Черен заден спойлер,който Тони веднага може да изпипа,а Самуил отдавна бе набелязал.
8.Смяна на режимите на двигателя и скосен волан,които са опции при 220 и поръчани от мен.
Двигател:
1.10 коня от горе,които ще ме накарат да сложа на моята повече.Ей така-за спорта.
2.ЕДИНСТВЕНОТО НОВО Е ТОЗИ ПРЕДЕН ДИФЕРЕНЦИАЛ,който разпределя силата между всяко предно колело независимо едно от друго.Това го нямаме.
Знам,че съм скромен,но
изводът е ,че по отношение на визията Шкода все едно са гледали от моята конфигурация,а за мощността има МТМ и т.н.
Това е линк към чешкия Шкода сайт.Какво ще предлага РС230 спрямо РС220
Визия:
1.Бляк пакет-опция при 220 и поръчан от мен.
2.Черен панорамен покрив-опция при 220 и поръчан от мен.
3.Кожен салон-опция при 220 и поръчан от мен.
4.19ки екстрийм-бивша опция при 220 и поръчани от мен преди да ги спрат с някакви малоумни обяснения,а сега истината лъсна.
5.Промяна в цвета на стикерите по предните прагове и надписите по седалките.Ние вече със задните лого прагове и фуутреста го направихме.Впрочем и при 230 се излагат като спестяват фуутреста и задните лого прагове,вместо да са си заводски монтирани.
6.Лап таймер,който го има Мильо с РСчалънджа и мисля че може да бъде активиран софтуерно на всеки РС.
7.Черен заден спойлер,който Тони веднага може да изпипа,а Самуил отдавна бе набелязал.
8.Смяна на режимите на двигателя и скосен волан,които са опции при 220 и поръчани от мен.
Двигател:
1.10 коня от горе,които ще ме накарат да сложа на моята повече.Ей така-за спорта.
2.ЕДИНСТВЕНОТО НОВО Е ТОЗИ ПРЕДЕН ДИФЕРЕНЦИАЛ,който разпределя силата между всяко предно колело независимо едно от друго.Това го нямаме.
Знам,че съм скромен,но
изводът е ,че по отношение на визията Шкода все едно са гледали от моята конфигурация,а за мощността има МТМ и т.н.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Тоз диференциал е ташак работа.Електронния който имаме е по ефективен.
Механичния има загуби.Макларън примерно ползват само електронен диф,защото ,другия тежи,има механични загуби и не е по ефективен от електронния.
Механичния има загуби.Макларън примерно ползват само електронен диф,защото ,другия тежи,има механични загуби и не е по ефективен от електронния.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Аз им се обадих....да им кажа какво да направят за 230коня. Хем малко хем да не натоварва с парички......
![aggressive [smilie=aggressive.gif]](./images/smilies/aggressive.gif)

-
werz
- Гараж: Купчина ламарини
Задните спирачки също са по-големи.Относно диференциала-той допълва сегашните системи.Относно това доколко ЕДЛ е ефективен-той не разпределя въртящ момент а предотвратява боксуване посредством спирачките.Шперът според горната статия е класически(с фрикционни съединители) и е с до 100% действие,което е перфектната рецепта.Има едно,но и това е хидравличното му задействане -от една страна го няма прещракването,тресенето и рязкото задействане,както го има и предимството електрониката да регулира задействането,от друга повече загуби,липса на прогресивност.Имайки напредвид ,че истински диф на Дрекслер е 3 бона,а червячните и те там-пакетът според мен е задължителен
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Е като предотвранява буксуване,вали разпрезеля въртящия момент бе.Сато задържа леко колелото което губи,момента се прехвърля към другото.
По добър е едл.Само 1 минус има,но за него е помислено.Ай сети се кой е.
По добър е едл.Само 1 минус има,но за него е помислено.Ай сети се кой е.
GUNTER SERVICE

-
werz
- Гараж: Купчина ламарини
Сега реклама на МТМ ли ще правим?
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Хехе,те че МТМ са преработели работата на електронния диференциал,е друго.
ЕДЛ-а натоварва спирачките,но пък те за това са направени доста големи за тази кола.Нимоа си сложа едни 16-ки за зимата с вериги и да отида на планина....
ЕДЛ-а натоварва спирачките,но пък те за това са направени доста големи за тази кола.Нимоа си сложа едни 16-ки за зимата с вериги и да отида на планина....
GUNTER SERVICE

- Вероломния Кръчмар
- Обратна връзка:
Поизтекоха снимчици от Женевското Авто изложение и на 230-цата,
във вариант товарно добиче (610 литра багажно пространство), с пакет Black
Според данни на производителя, колата, оборудвана със 6-степенна ръчна предавателна кутия, ускорява до 100 км/ч за 6,7 секунди.

Може и да е кола за пазар, риболов и излети,
ама с тая емблема и с тия джанти показва, че има капацитет и може да яде "рацери" и да точкува "бегачки", особено ако я провокират.

Източник : Skoda Auto

Може и да е кола за пазар, риболов и излети,

Източник : Skoda Auto
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Ейй,не сложиха едни капачки с лого на апаратите.
GUNTER SERVICE

- Вероломния Кръчмар
- Обратна връзка:
Има, има, като излезе ценовата листа, ще е сред опциите там и в конфигуратора - повече лакърдийки, за повече парички. 
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Самуиле, какъв е този бутон на волана- копчето където в долната част е слушалката за телефон, а горе е някаква иконка (все едно кола на автомивка)
?

- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Ето това P Zero 19ка си ми стои новичко и няма продаване. Със същата гума пристигна и моята както на снимката. Между другото тези хромираните елементи по екстрийма пак ги нараних. Влязох лекичко в една дупка,но само докато чух почукване на камъче по джантока на задна лява вече знаех какво ще видя.Ожулило се хромчето му с хромче.Вече един път го оправяхме още след като я взех от Варна,пак ще му се слугува.До края на седмицата слагам другите джанти,а тези ще се освежат с коригиране на подобни дразнители на чувствителното ми оченце.
.................абе що не моа нещо да открия емотиконите????????????
.................абе що не моа нещо да открия емотиконите????????????
@bega4kata каза:
- La Furia Roja
- Обратна връзка:
http://www.autoblog.nl/image-gallery?fi ... eve-03.jpg#
Ектриймът е черен,а не антрацит и накрайниците са в черен лак.
Ектриймът е черен,а не антрацит и накрайниците са в черен лак.
@bega4kata каза:
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Накрайниците се губят.Не ме кефи.
GUNTER SERVICE