Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Бих го взел точно т’ва зеленото, макар да не съм фен на баварците. Ама тая кола, линията ѝ и интериора са невероятни! Мотора е отделна хубавиня! Баси колата... Отдавна не съм виждал нещо, което да ме изкефи от пръв поглед! Да видим на живо дали ще е толкова яко
Същата, както с М5, Ауди S8 след 2008 и прочие.
Безумно скъпа поддръжка. Това е моето мнение.
Приятел си взе С8ца 2009г. за 40к. (batKrassi , може да даде повече инфо)
Откраднаха му огледалата (каското не искат да ги признаят)....1600лева в кофата.
От ОЛХ купува за 1000 или 1200лв.
Багажникът му не се затваря , отваря, помага на амортисьора с ръка.
3 пъти ходи в Ауди, какво ли не смениха - пак хилядарки хвърчаха, отново си помага с ръка......
С такива автомобили, като влезеш в сервиза и почват от половин хилядарка нагоре.
Имам познат със 700 и 40 ли е и 50 ли е(2ра ръка взето, разбира се), ще излъжа. Светнали му накладките, кво сменяли , кво правили в БМВ 1000+ , кара го и той от дъжд на вятър. Търкаля едно Пежо 206 през останалото време.
След като искаш да си с един от "най" моделите им за тези/онези години.
kograman написа:Момци, каква е драмата с БМВ 7 серия 750i
Кофти техническо изпълнен двигател.Някъде няма добро мазане и се събират стружки в маселения филтър.Ако е гаранционна сменят целия мотор(не ме питай от къде знам ).
zloQQ написа:Бих го взел точно т’ва зеленото, макар да не съм фен на баварците. Ама тая кола, линията ѝ и интериора са невероятни! Мотора е отделна хубавиня! Баси колата... Отдавна не съм виждал нещо, което да ме изкефи от пръв поглед! Да видим на живо дали ще е толкова яко
И аз
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Така погледнато, леко в страни.
Пежаците (че нали френски коли доста карам и Цитроните) имат след 2007/8 бензинови двигатели, съвместна разработка с БМВ.
Пълен боклук са им. Масларки, проблеми. Особено тези които са 1.6 Турбо бензинките, само ядове и разходи. Много хора реват. И от 2та "шоурума" ме съветваха да избягвам бензинки, ако ще купувам кола 2ра ръка Цитрон или котка.
Ти си купи двойка дизел бмв, да видиш проблеми.
Френския дизел, дето купи на жената е пушка. Ако и там наплалят нещо съвместно.... резултатите ще са подобни сигурно
Френските дизели са пословично здрави. Особено Пежо-Ситроен.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ