Октавия 3 проблем със завихрянето на вода при дъжд около огледалата
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
alexk
- Гараж: Ex Octavia 3 FL Vision 1.5 TSI 2018
Superb 3 FL L&K 2.0TDI 4x4 2020
При фейслифт версията няма такива реки и блата по страничните прозорци. Има канали острани на предния прозорец.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
И извода е.......Винаги,ако имате възможност си купувайте фейслифта на дадена марка ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Правилен изводigeorgiev82 написа:И извода е.......Винаги,ако имате възможност си купувайте фейслифта на дадена марка
Не винаги е така,но в повечето случай "работи" 
Dieselgate Team member
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
При мен такъв водопад няма.
- batzarov
- Гараж: Octavia 3 TDI 2.0 combi Elegance/Edition, Seat Leon FR 1.8 TSI
може ли снимкаalexk написа:При фейслифт версията няма такива реки и блата по страничните прозорци. Има канали острани на предния прозорец.
Дали има ривю на разликите между O3 и О3 фейслифт?
Добре казано!Архимандрит Дионисий написа:Съгласен съм с колегата, че това е недопустимо за кола от този ценови клас. То даже е опасно при каквато и друга кола да е ограничава ти видимостта при дъждовно време.
Това е конструктивен гаф според мен.
Нещо последно време само негативни недомислени решения се вземат от Шкода.
-
alexk
- Гараж: Ex Octavia 3 FL Vision 1.5 TSI 2018
Superb 3 FL L&K 2.0TDI 4x4 2020
Утре сутрин ще кача снимка.
-
hvp800
Някой от колегите забелязвал ли е нещо подобно на О3 ? ( като на видеото )
Аз на клипчета от тубата не се доверявам , а и на голфа никога не съм забелязвал нещо подобно.
Другия път ще снимам в дъжд![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Аз на клипчета от тубата не се доверявам , а и на голфа никога не съм забелязвал нещо подобно.
Другия път ще снимам в дъжд
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Боцнете ветробрани.

- ssiliev
- Гараж: Octavia 1 FL 1,9 TDI ASV (1U5)- "Бабичката"
Karoq SL 1,5 TSI ACT DXD (NU7) - "Младежа" - Обратна връзка:
Еми утре го дават дъждовно, да вземем да поснимаме? 
- batzarov
По темата стичане на вода между фугите! Това е днес след мивка ![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- batzarov
Хората ще кажат, че много се втелясваме на маловажни теми! Да поговорим как седи колата на мокро освенssiliev написа:Еми утре го дават дъждовно, да вземем да поснимаме?
- ssiliev
Извинявам се за реакцията, ама тази ужасия с водните стичания може да се предотврати по следния начин:
- Преди да се тръгне от съответната автомивка(поне така си мисля) да се духа със сушоар във всяка една от фугите по купето на колата - минимум по две-три минути.
Мисля, че 90% от случаите, шофьорите които държат на външния вид на колата си и все пак не полагат допълнителни вакси и лосиони след всяко къпане, като се приберат от автомивката забърсват допълнително тези стечки с влажна микрофибърна кърпа и отиват да си пият кафето/бирата или там каквото е.![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- Преди да се тръгне от съответната автомивка(поне така си мисля) да се духа със сушоар във всяка една от фугите по купето на колата - минимум по две-три минути.
Мисля, че 90% от случаите, шофьорите които държат на външния вид на колата си и все пак не полагат допълнителни вакси и лосиони след всяко къпане, като се приберат от автомивката забърсват допълнително тези стечки с влажна микрофибърна кърпа и отиват да си пият кафето/бирата или там каквото е.
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Аз пък си мисля,че по мивките стандартно си подсушават след процедурата,а пък дъждът стандартно си пада от небето към земята.Когато вали,разбира се..
Трябва май да минавате опреснително-отрезвителни курсове на моята Шкода![girl_impossible [smilie=girl_impossible.gif]](./images/smilies/girl_impossible.gif)
Трябва май да минавате опреснително-отрезвителни курсове на моята Шкода
- ssiliev
Точно това ми беше мисълта, че колкото и да подсушаваш, ако ще и космически кораб да е има ли фуги ще се задържа влага, която после ще излезе и ако те дразни ще си я забършеш след това.
Баш Майстора, дай идея за някаква фугираща смес, която да издържа на дъжд и на вибрации
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
На Голфа ,Бат Стефан също сподели ,че не се получавало това завихряне,така че явно го нямаhvp800 написа:Някой от колегите забелязвал ли е нещо подобно на О3 ? ( като на видеото )
Другия път ще снимам в дъжд
Dieselgate Team member