Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
kograman написа:керамиката пази от леки удари/наранявания. След като минах Супърба, ми се е случвало при отваряне на врата , с ръба да закача висок бордюр. Първата ми мисъл, замина боята, всички сме виждали какви "бели" ивици оставя когато свали боята. Обаче не, имаше "прах" от цимента, а боята е цяла.
1:1 и аз имах наскоро такава случка. Даже в първия момент като опрях вратата в стената ми причерня, слизам прокарвам пръст по ръбчето на врата и хмм, ами гладко е, боята цяла
В този случай, си заслужи дадените пари и времето което прекарах да я търкам с парцала и машината
От младежите си купих Gold Class Quick Wax. Ефекта е УАУ. Не търся голяма трайност, два-три автомивки да издържи, е перфектно.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
BlackPearl написа:Пази си, но като я нацепиш със 160+, ни фолио пази, ни керамика....
Пази фолиото.
Аз карам бързичко и нямам до сега и 1 точка.
Със старата зная как беше. След всяко пътуване извън града и имах поражения, които да ми развалят удоволствшето от разходката. Мното гадно беше.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
kograman написа:керамиката пази от леки удари/наранявания. След като минах Супърба, ми се е случвало при отваряне на врата , с ръба да закача висок бордюр. Първата ми мисъл, замина боята, всички сме виждали какви "бели" ивици оставя когато свали боята. Обаче не, имаше "прах" от цимента, а боята е цяла.
Ронлив е бил цимента
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Да попитам - как третирате дупчиците от камъчета? Имам една по-дълбокабточно под емблемата отпред, а бях чел някога и някъде, че е възможно да тръгне ръжда.
Преди време при ето тези си бях направил боя + лак в малки опаковки като от лак за нокти. Вече не помня като цена колко беше, защото беше преди 6-7 години. Върши страхотна работа. https://carsystembg.com/bg