Не съм си и помислил,че мога да се сравнявам с тях.Нали за това им се доверих и им позволих да направят моята кола!!!
Факт е че сеца обаче!НАЛИ?! Логове пращахме...чух думи хардуер съм нямал...ок.
Говорихме много пъти с теб.За това поръчах и пайпа(катлеса на Рево) с надеждата да се освободи на изхода максимално и да се тушира това. Не стана-800лв.Имаше някаво подобрение май, това ни даде надежда. И се реших и за генерация по голяма още. Правих и адаптация на гейта, по клипчета, въпреки че знаех, че турбините от ОЕМ идват настроени! Ходих и в Автотрейд да правят адаптации(надеждата умира последна),ама не става. Сеца си. Леко е, Обаче аз го знам че го има и ме дразни много, много, много, много.
Сложих на фи 76 генерация ,НАЙЙЙЙ-ПРОХОДНАТА И ОСВОБОДЕНА -чичо Ваньо така я определи

2200 Пак сеца. Освободена е на макс.
Колера заради това поръчах,да няма дроп прешър.Сложих го,същата работа,да не кажа по зле.
Чакам сега и интейка да видим ,маркуча там как подобрявал
Не ме кефи как не се получават нещата.
Нямам нищо против теб,НАПРОТИВ,винаги си помагал,съдействал доколкото можеш.Приятел и колега си.Не съм те тормозил много с този проблем нали
Но ето,давам едни пари пак за сецане 6000лв. и ще видим.Само интейка остана,ама не вярвам,че и той ще помогне.
НО! Вече имам пълния хардуер и ще започвам пак със запитванията.Само няма да ми минават,че сме нямали горива тука.
Мен ме дразнят дребните неща.Откачам.
Заради една точица,побеснявам и боядисвам целия детайл.Добре че е фолирана,че броня щях да съм боядисвал няколко пъти до сега...