Моята на 500+ вече си я карам - затова съм я взел. Но все пак карам градско. Като спре снега тия дни ще я поизмия за първи път. Ще тествам автомивката, която работеше с детайлинг магазина.gdadov написа:Аз от 3 дена съм пеш поради тази причина. Сърце не ми дава да я изкарам на тази мизерия на 450км...
Моята нова лейка!
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Моята нова лейка!
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Моята нова лейка!
Ми що не отиде със Шкодата бе,нали ти беше ежедневка и навсякъде си джиткаш с нея.Пък иначе на бурката се заприсмивалBlackPearl написа:Трябваше да снимам.
Колата ми беше като някакъв концепт- от предно до задно колело до земята и настрани в ЛЕД, мих я 20минути после на самообслужването. Отпред се бяха побили камъните по предната броня (ама бях пуснал стотинките и времето е кът, че нямах други), все едно фъстъци имах отпред. Направо, като баластра бяха по предната броня полепени. Ужас!![]()
П.С: Свърши ми времето и не успях да махна всичкия лед, остана ми едната задна джанта, утре ще я снимам- ужас е!
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- Škoda 130LRh
- Гараж: Škoda Felicia 1.3-МОРКОВА
Škoda 120 L-136 1987
Škoda 120 L 1986 (LS)
Škoda Octavia Mk1 Vrs
(Общо Шкоди 14 броя)
Моята нова лейка!
Нено ще те набия
Как може да караш във това време ??? Определено ти трябва фабия за градско ...
КЕФА ЦЕНА НЯМА ...
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Моята нова лейка!
Чшш,мерете си висулките в друга тема.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Моята нова лейка!
Ееее, Нено! Що не свиркаш, да докарам безцветната кола да щракнем 1-2 снимки бре ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Моята нова лейка!
Нено,
ще те пердаша. Как може такова безобразие?
Мани, ама и аз с моята в неделя се прибрах - яко лед, беше кафява на цвят и имаше само две стопени точици пред лупите на фаровете
Беше нещо подобно ...
ще те пердаша. Как може такова безобразие?Мани, ама и аз с моята в неделя се прибрах - яко лед, беше кафява на цвят и имаше само две стопени точици пред лупите на фаровете
Беше нещо подобно ...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Моята нова лейка!
Нали разбирате, че не е по мое желание това. Случая, беше много критичен. Трябваше да се спасява живот. Радвам се че нямам щети по кака. Патуването до София кошмар. На връщане беше бонбон. Радвам се, че помогнах на много близак мой роднина.
Определено ще си търся една фабия и кака ще е само за сухото време, но всяко нещо с времето си
Определено ще си търся една фабия и кака ще е само за сухото време, но всяко нещо с времето си
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Моята нова лейка!
Звънкай като има нужда бре, Нено! Стига да имам възможност, никога не отказвам да помогна с каквото мога 
- lent
- Гараж: Skoda Felicia GLXi combi 1.3MPI/LPG 50kW 1997 - нископрелитащия бял самолет
Моята нова лейка!
Ами хайде - правете проекта с Рангелов и взимай после таласъма да му търкаляш лагерите на главините !Бай Ненчо написа:Нали разбирате, че не е по мое желание това. Случая, беше много критичен. Трябваше да се спасява живот. Радвам се че нямам щети по кака. Патуването до София кошмар. На връщане беше бонбон. Радвам се, че помогнах на много близак мой роднина.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- Бай Ненчо
Моята нова лейка!
Благодаря, но то беше толкова светкавично, че аз едвам реагирахzloQQ написа:Звънкай като има нужда бре, Нено! Стига да имам възможност, никога не отказвам да помогна с каквото мога
- Бай Ненчо
Моята нова лейка!
Ох баня, ох кеф.....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
- Бай Ненчо
Моята нова лейка!
Кашоните са от луканка
кофата не помня от къде....