Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
zloQQ написа: Та, оглеждайте се, че дрифтаджийте са плъзнали
Като падне първият сняг, плъзват истинските дрифтаджии - с баварци и Бенцове. А като падне първият дълбок сняг, ей тогаз се събуждат Субару рацерите... Сутринта един такъв ми направи цялата кола в киша и кал, щот взе завоя пред мен на гюрултия..
То тоя шлеп какъв кеф да има. Нали написах, как го лъзнеш и веднага светва дискотеката и компютъра те шамаросва. Ти си даваш газ, мислиш си, че правиш нещо, той след теб коригира как намери за добре... Нямаш кой знае какви възможности. То на тая кола 4х4 и е единствено да не закъсва.
Като го сравнявам с 20 годишното куатро, шлепа е тотална скука. Онова си е кеф, няма компютри, няма системи. Просто диференциали. Газта я усещаш как работи в твоя полза... или против теб
Шлеп, ама като тръгне от място без да пробоксува, и те гледат странно в стил " Брех таЯ Шкода"
От гумите също съм много доволен.Държат да газят в сняг.Още е пухкав,но нямам намерение да ги пробвам в стар и слегнал,че ще отиде някоя жертва от пластамасите.
В това време си трябва внимателно шофиране, но като знаеш че имаш приятел (4х4) на разположение, с е друга бира,някак се чувстваш спокоен.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Защото си взех друга машинка за придвижване.
Шкодлиака си го гледах и глезех както трябва. Само за препарати за интериор/екстериор сигурно са заминали 300лв + (дано жената не чете) за около 4-5 месеца.
Не робувам на марки. Горе долу на около 1г си сменявам колите.
kograman написа: Горе долу на около 1г си сменявам колите.
Доста тъпо
Трябва да има разнообразие.
Вчера се чухме с купувача, не може да и се нарадва. През изминалата събота и неделя,и е врътнал 500км.
Аз за 10месеца, само 5000км
kograman написа:Защото си взех друга машинка за придвижване.
Шкодлиака си го гледах и глезех както трябва. Само за препарати за интериор/екстериор сигурно са заминали 300лв + (дано жената не чете) за около 4-5 месеца.
Не робувам на марки. Горе долу на около 1г си сменявам колите.
Какво си взе?
bega4kata написа:
kograman написа: Горе долу на около 1г си сменявам колите.
Един Хюндай и30, 2016. Дизел, автомат.
На мен кола много/много не ми трябва. Обслужвам се перфектно с метрото.
Затова на Шкодата и бях навъртял само ~5000км за 10м. Повече стоеше, от колкото се караше, основно да я разтъпча събота/неделя.
Ще пусна тема за Хюндая. Да остане малко време.
Обслужвам ги от-до. Може да я карам и 2 седмици, но имали нужда от сервизиране, веднага се вкарва. Педант съм в това отношение, и не търпя компромиси. Вкарва се в сервиз, и от каквото има нужда се сменява.
Шкодата като я взех беше обслужена преди ~2000км, аз си я обслужих отново. Беше прегледана, и по спомен смених буферни тампони,амортисьори на 5-та врата., масла + филтри + течности.
Карах я ~5000km след това.
Все още не съм дорасъл за чисто нова. Хюндая е на 2г и 48 000км. Гледам да се държа в златана среда 2-6г от производстовото на една кола, или като ми хареса нещо друго, и мога да си го позволя, без да страдат ежедневните финанси.