Виждат се Ники и са си шукарийкаcoverdale написа:Не знам какъв е смисъла от тези лъскави педали.Как се връзва с интериора и кой ги вижда.Там долу никой не гледа,дори и шофьора?
По-добре е гумата,щото не се хлъзга.
Лично мнение,но аз не го разбирам този ъпгрейд.
Моят Супърб 2012 ТДИ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Моят Супърб 2012 ТДИ
Последно промяна от odo на 20.02.2018, 00:19:50, променено общо 1 път.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Моят Супърб 2012 ТДИ
имат си пакгумички
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
kograman
Моят Супърб 2012 ТДИ
Да, имат гумичка. Не се пързалят като си с мокри подметки. бай китаец, се е справил добре.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
-
kograman
Моят Супърб 2012 ТДИ
Момчета, как ще се отразят 18-ки на возията на колата? В момента е с оригинален размер 16? За визията е ясно.
Интересува ме комфорта и динамиката.
Интересува ме комфорта и динамиката.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Моят Супърб 2012 ТДИ
Влошават се и динамиката и возията, разбира се. Със 17-ки изглежда доста добре супърба и е златната среда за този модел. Особено ако намериш нещо до 10кг.
TSI Team
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Моят Супърб 2012 ТДИ
Ами трябва да ти кажа, че от 16 на 17 разликата е фрапираща (в негативна посока). Аз лично за 18ки въобще и не мисля при нашенските пътни реалности.
Естествено всеки си има преоритети, но според мен след 17 вече говорим само за външен вид.
Естествено всеки си има преоритети, но според мен след 17 вече говорим само за външен вид.
Бееееее.....
- odo
Моят Супърб 2012 ТДИ
PRO написа:Влошават се и динамиката и возията, разбира се. Със 17-ки изглежда доста добре супърба и е златната среда за този модел. Особено ако намериш нещо до 10кг.
-
kograman
Моят Супърб 2012 ТДИ
4х4 е голяма работа.Днес сутринта му се накефиш максимално. Няма колвози,няма партини от снегорини, просто си върви все едно е сухо. Кеф.. , за "ужас" на комшите 
- odo
Моят Супърб 2012 ТДИ
kograman написа:4х4 е голяма работа.Днес сутринта му се накефиш максимално. Няма колвози,няма партини от снегорини, просто си върви все едно е сухо. Кеф.. , за "ужас" на комшите
Сутринта само да ги нямаше идиотите, който хем не могат да карат на сняг, хем и колите им не се подготвени щеше да е голям кеф.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Моят Супърб 2012 ТДИ
Аз се изхитрих да тръгна много рано сутринта. Плаца пред Кемпински широк и празен с 5см пресен сняг върху утъпкан вечерен и стегнал сняг. Пробвах малко насам-натам напред с вратите. ЕСП-то се опитваше да пречи, ама стана кефа...
Изкушавах се да пробвам един донът, ама с това европредседателство, незнам дали няма някой ранобуден полицай наоколо и се отказах.
Изкушавах се да пробвам един донът, ама с това европредседателство, незнам дали няма някой ранобуден полицай наоколо и се отказах.
Бееееее.....
-
kograman
Моят Супърб 2012 ТДИ
Аз също тръгнах в 7:15 от вкъщи. Снегорин не беше се появявал от началото на снеговалежа. Разринах я от снега, изчаках я да позагрее, и с малко газ си върви. Направих парина от паркинга на блока пред погледа на едно БМВ, което пушлявеше и се мъчеше да мръдне поне малко.
Като се позаиграеш с педала на газта в завоите, ESP започва да премигва, и вкарва колата в пътя. Както се казва, за такива моменти си заслужава 4х4 ...![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
Като се позаиграеш с педала на газта в завоите, ESP започва да премигва, и вкарва колата в пътя. Както се казва, за такива моменти си заслужава 4х4 ...
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Моят Супърб 2012 ТДИ
Абе...аз до са минах към 100 км в и около София без 4х4. Не е толкова зле положението, че да не се кара спокойно с две задвижващи колела
Между другото, в София е голяма веселба по малките улички. За прилежащите квартали извън околовръстното няма да споменавам ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
kograman
Моят Супърб 2012 ТДИ
То не е въпроса колко е зле. Зима е със сняг. И с две завиващи/теглещи се кара в момента, ама друго си е 4х4 и кефа от него ... 

- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Моят Супърб 2012 ТДИ
А минава си се навсякъде с 2 колела, спор няма. Въобще не е толкова трагично, само хубави гуми трябват.
Въобще целия вой на журналята пак е търсене на сензация, поне в София според мен чистенето е адекватно предвид възможностите.
Въобще целия вой на журналята пак е търсене на сензация, поне в София според мен чистенето е адекватно предвид възможностите.
Бееееее.....
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Моят Супърб 2012 ТДИ
Не е да ти кажа изчистено хубаво. Има много места, където е утъпкано само от колите.
А колкото до кефа от 4х4...в града не знам как го изпитвате, но щом Ви е квф на душата - честито! Само внимавайте да не срещнете някой, надценил четирите си задвижващи колела! Че не липсват такива, качени по мантинелите на северната дъга или в канавките към Волуяк. Та, оглеждайте се, че дрифтаджийте са плъзнали![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
А колкото до кефа от 4х4...в града не знам как го изпитвате, но щом Ви е квф на душата - честито! Само внимавайте да не срещнете някой, надценил четирите си задвижващи колела! Че не липсват такива, качени по мантинелите на северната дъга или в канавките към Волуяк. Та, оглеждайте се, че дрифтаджийте са плъзнали