Octavia 3 Фейслифт 2017
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Octavia 3 Фейслифт 2017
Няма значение Десо. Прекрасни коли са си, ако се поддържат както трябва и не заскужават такова отношение. По-добре 20 годишо бмв отколкото нова Дачия. Дето екстрите й са чистачки и парно.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Octavia 3 Фейслифт 2017
Ее,ай сега,имат и електронен часовник ,моля ти се 
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Octavia 3 Фейслифт 2017
https://m.mobile.de/auto-inserat/alpina ... ml?ref=srp Подобно нещо ,като лукс и визия,шкода няма да изкарат и след 30 години! 
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Octavia 3 Фейслифт 2017
Темата е ок3 ф.л.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- plamenbv
- Гараж: Octavia 3 1.8TSI 6MT
- gdadov
- Гараж: Octavia 3FL, 1.8TSI, DSG, 180к.с.
Octavia 3 Фейслифт 2017
Аз също съм на мнение, че ФЛ е най-изпипания модел на Октавия досега - ставаме двама 
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Octavia 3 Фейслифт 2017
Аз мнението съм си го написал по-напред в темата.
Трима поне сме.
И Тодоров се включи, та 4ма.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Трима поне сме.
И Тодоров се включи, та 4ма.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Octavia 3 Фейслифт 2017
И все повече ще ставате. 
GUNTER SERVICE

- Sawyer
- Гараж: ///
Octavia 3 Фейслифт 2017
ТТодоров, Тоше, пускай GIF-чето с Майк Тайсън овреме, че ще ти излезе лошо име - на фен на четириооката О3 ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- TSI-LK
- Гараж: TDI
Octavia 3 Фейслифт 2017
От моя гледна точка ( говорейки единствено и само за RS моделите ), фейслифта ми допада повече.
На първи прочит стои леко изненадващо, но с времето става все по - яко.
Ако не е със спортна визия, признавам че фейслифта не е много як, особено ако е и с рефлектори, но всичко е въпрос на вкус и средства!
На първи прочит стои леко изненадващо, но с времето става все по - яко.
Ако не е със спортна визия, признавам че фейслифта не е много як, особено ако е и с рефлектори, но всичко е въпрос на вкус и средства!
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Octavia 3 Фейслифт 2017
Този дизайн има потенциал, капакът отпред е агресивен с двете линии, тънките фарове за мъгла са супер детайл, разделението на фаровете е ок, единствено ако го бяха ощееее малко оправили... фаровете да са по-тънки, и бронята по-масивна и плоска като на М пакет отрязана отвесно. Както сега я рекламират на билбордите (не съм снимал,ако се сетя ще). За жалост обаче не е така, че си има специфики - не всеки цвят и ходи и т.н.
Моята изглежда "тъжна" като я видях до сива фейска. Особенно около фаровете ... Малко повече класика в преди фейса е, фейса е пипнат за да е по-модерен. Мое мнение де...

Моята изглежда "тъжна" като я видях до сива фейска. Особенно около фаровете ... Малко повече класика в преди фейса е, фейса е пипнат за да е по-модерен. Мое мнение де...
хахаха много заразява, мерсиSawyer написа:ТТодоров, Тоше, пускай GIF-чето с Майк Тайсън овреме, че ще ти излезе лошо име - на фен на четириооката О3

- plamenbv
- Гараж: Octavia 3 1.8TSI 6MT
Octavia 3 Фейслифт 2017
На мен пък точно при vRS нещата ми се струват на кантар. И двете са мега-яки:

Докато при "цивилната" версия, нещата (поне според мен) са доста в полза на FL:

Новият капак е по-агресивен с ръбовете отстрани, решетката на pre-FL изглежда доста по-"опростена". Халогените за мъгла при FL са много дискретни, а на pre-FL са като втори чифт фарове.
С Тошко сме планирали да направим една 1:1 фотосесия - между нашите коли разликата май са само джантите и ще стане хубав блиц.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Octavia 3 Фейслифт 2017
На мен ми харесва бронята на 4очката и халогените и.
Обратното, не ми харесва на Сеат новата броня с неговите фарове за мъгла. Не му отиват.
Тоест:
Новата броня на РСката ми харесва повече.
Ако правим сравнение с конкурентите- новата броня на Сеат не ме кефи, кефи ме старата + перформанс пакет добавка.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Обратното, не ми харесва на Сеат новата броня с неговите фарове за мъгла. Не му отиват.
Тоест:
Новата броня на РСката ми харесва повече.
Ако правим сравнение с конкурентите- новата броня на Сеат не ме кефи, кефи ме старата + перформанс пакет добавка.

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Octavia 3 Фейслифт 2017
И рс плюс да е, префейса е много по красив.
GUNTER SERVICE

- Sawyer
- Гараж: ///
Octavia 3 Фейслифт 2017
Реални снимки, не маркетингови материали. Еднакъв цвят. Снимани на различна светлина, но от сходен ъгъл. Колата на колегата vipra и моята. Наистина всеки сам решава кое отговаря повече на предпочитанията му. Beauty is in the eye of the beholder, те хората да го казали 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Явно единственият...