bobo80, удри в сърцето! Ц,ц,ц няма милост този човек
2016 не купих Мазда по две причини - дилъра и автокрадците.
Дилърът на летището беше мега нагъл пилещар с голямо Его - казах му,че ще съм най-тъпия да му дам парите си. Ако ще купуваш Мазда направи ми кефа и я вземи от Арсеналски от Кирил, той изми срама после,но бях капарирал.
Втората причина - три форумни откраднаха, едната беше на познат на познат и следях случая, беше си истински.
Ако имаш регистрация във форума им .. виж мненията нан bgfrayman -пича си казва и положителните и отрицателните страни (спрямо Сеат,Рено и Опел)
Аз лично все още си мисля,че тройка атмосферен бензин беше правилната за мен кола,но пусто страх.
Като материали са добре, като пътно поведение са добре 6ците. Имат много яка фаца. Атмосферните им са стабилни, дизелите преждевременно сменят масла спрямо регенерациите.
Мултимедиите са им куци спрямо VAG, чак 2019 имат Епъл и Андроид интеграции.Отстъпки не дават (или поне не даваха, сега чета за 4% от хора). Серяизът мислех,че е зле, но това е преди да следя тукашния форум и колегите,които писаха за Е.Т. - вече не съм сигурен дали е куц на Еврохолд (тези цялостно мразя холдинга им от масони и ченгета).
Не знам обаче дали няма да те дразни,че топ двигателя на Мазда ще е по-слаб от топ на Супърба. 2.5 турбо няма да идва в Европа засега.
Успех с търсенето, гледа ли Сеати?