Поддръжка на автомобила. Препарати за почистване и освежаване на екстериор и интериор

Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
Обратна връзка:

Поддръжка на автомобила. Препарати за почистване и освежаване на екстериор и интериор

Мнение от skodko »

Пълен ташак е тая керамика, някой да не се излъже да слага... много е зле, никакъв смисъл няма
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Мнение от PRO »

Така е, само некадърно поставено фолио на предната броня :D
TSI Team
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Мнение от Sawyer »

skodko написа:Пълен ташак е тая керамика
Абсолютно! Пълен т*шак! Аз не знам кой се лъже да го прави това с колата си.

Е днес гледах едно фолирано BMW. Точно ей така изглеждаше [smilie=sarcastic.gif]
0FD332DC-212D-4EC1-AB7E-AFA7501D92BC.jpeg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Обратна връзка:

Мнение от skodko »

За колегите от София, които искат да поглезят автомобила си:
Дойде и заветният момент!
Имаме честта, удоволствието и гордостта да Ви представим първият физически магазин за детайлинг продукти в България!
След дълги месеци усилен труд и благодарение на сътрудничеството с Blue Point Car Wash & Detailing Studio и MM auto group вече Detailing Bulgaria може да се похвали с магазин, в който са изложени и готови за закупуване продукти на всички
марки, представлявани от нас. Ще намерите пълната ни гама от Meguiar’s, Valet Pro, Angelwax, Good Stuff, Wolf’s, Little trees, California Scents, Detailing Bulgaria.
Любезен и добре подготвен персонал ще
отговори на всички Ваши въпроси, а гъвкавото работно време от 8ч. до 20ч. ще Ви улесни при посещението.
Освен магазин можете да се възползвате и от услугите за премиум измиване на автомивка Blue Point Car Wash & Detailing Studio, при която качеството и обслужването са несравними. Докато Ви измиват автомобила можете да посетите ресторанта “L’avenue 3” и фитнес залата “Steel fitness” на територията на MM auto group.
Заповядайте на Околовръстен път 3, сградата на MM, на паркинга ще видите нашият магазин и приемна
за автомивката.

+359894888840
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Мнение от Sawyer »

Ще пробвам мивката и ще споделя впечатления.

Ако си оправдаят лъскавата реклама, би било много добра новина - ще ми спестят миене по мивки на самообслужване или, също толкова криво, това да си карам колата мръсна на г*з, когато нямам време да си я измия сам :)
fancko

Škoda Фен²

Гараж: О3 FL 1.8 TSI 7DSG

Мнение от fancko »

Къде е всъщност това ? Май ще се измъкна от работа по някое време [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Мнение от igeorgiev82 »

Супер.От кога ги чаках да направят магазин [smilie=hunter.gif]
Аватар
gdadov

Škoda Фен

Гараж: Octavia 3FL, 1.8TSI, DSG, 180к.с.

Мнение от gdadov »

skodko написа:Пълен ташак е тая керамика, някой да не се излъже да слага... много е зле, никакъв смисъл няма
Аз още не го вярвам тва фолио [smilie=search.gif]
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Обратна връзка:

Мнение от skodko »

Кое фолио?
Аватар
TheSaint

Škoda Racer

Гараж: Octavia RS230
Обратна връзка:

Мнение от TheSaint »

gdadov написа: Аз още не го вярвам тва фолио [smilie=search.gif]
Ти сериозен ли си... 8) [smilie=shock.gif] [smilie=mega_shock.gif]
kograman

ŠKODA MASTER

Мнение от kograman »

skodko написа:За колегите от София, които искат да поглезят автомобила си:
Дойде и заветният момент!
Имаме честта, удоволствието и гордостта да Ви представим първият физически магазин за детайлинг продукти в България!
След дълги месеци усилен труд и благодарение на сътрудничеството с Blue Point Car Wash & Detailing Studio и MM auto group вече Detailing Bulgaria може да се похвали с магазин, в който са изложени и готови за закупуване продукти на всички
марки, представлявани от нас. Ще намерите пълната ни гама от Meguiar’s, Valet Pro, Angelwax, Good Stuff, Wolf’s, Little trees, California Scents, Detailing Bulgaria.
Любезен и добре подготвен персонал ще
отговори на всички Ваши въпроси, а гъвкавото работно време от 8ч. до 20ч. ще Ви улесни при посещението.
Освен магазин можете да се възползвате и от услугите за премиум измиване на автомивка Blue Point Car Wash & Detailing Studio, при която качеството и обслужването са несравними. Докато Ви измиват автомобила можете да посетите ресторанта “L’avenue 3” и фитнес залата “Steel fitness” на територията на MM auto group.
Заповядайте на Околовръстен път 3, сградата на MM, на паркинга ще видите нашият магазин и приемна
за автомивката.

+359894888840
Много хубаво сте отворили магазин, но влезнете в 21в. Направете разплащането да може да бъде и с пост терминал, на място.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
pepi

Škoda Фен²

Гараж: Octavia

Мнение от pepi »

Да съживим малко дискусията за керамиката.
Последно време имам чувството, че О2 е от кашкавал - всяко малко камъче прави дупка в боята. Четейки всичко дотук си изградих мнение, че фолиото е по-добрия вариант срещу такива щети, но според мен е естетически неприемвливо на база на наблюденията ми върху такива коли. Освен това моята е светла и мисля ще личи още повече. Нека споделят колегите с керамика сега зимата имат ли щети от камъчета и пази ли така, както го рекламират това чудо
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Мнение от Sawyer »

Керамичното покритие НЕ пази от камъчета. Като те изпраска, game over. Не може да се сравнява с фолиото като ниво на защита срещу качествен удар.

На мен ми се струва, че леките удари преди оставяха драскотини, които сега не виждам, обаче предната кола хвърли ли нещо сериозно... получаваш нова дупка в боята, въпреки керамичното покритие [smilie=pardon.gif]
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Пази си, но като я нацепиш със 160+, ни фолио пази, ни керамика....
Изображение
kograman

ŠKODA MASTER

Мнение от kograman »

керамиката пази от леки удари/наранявания. След като минах Супърба, ми се е случвало при отваряне на врата , с ръба да закача висок бордюр. Първата ми мисъл, замина боята, всички сме виждали какви "бели" ивици оставя когато свали боята. Обаче не, имаше "прах" от цимента, а боята е цяла.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Публикувай отговор

Обратно към “Съвети за нашите шкоди”