То и аз за там си мислех топ място си е станахме 3-ма вечеБаш Майстора написа:Човек,точно за там си мислех,повярвай!kulkata написа:Бири и цаца при Данчето на големия язовир в Кайлъка.
Мислех да споделя ако някога,някъде все пак се срещнем в дъгето
Срещи в Плевен
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- aleksander
- Гараж: Audi A4 3.0 quattro
Renault Megane Coach F7R...
Срещи в Плевен
- kulkata
- Гараж: Skoda Octavia 4 2.0 TDI
Срещи в Плевен
Очертава се, да се прибирам тази седмица и може да се измисли някаква среща, както коментирахме.
За колоездачите - събота до вр.Амбарица.![crazy [smilie=crazy.gif]](./images/smilies/crazy.gif)
За колоездачите - събота до вр.Амбарица.
- aleksander
Срещи в Плевен
Колеги,среща тази събота или неделя? 

- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Срещи в Плевен
Аз мога в следобедните часове и двата дни.Примерно 14-15ч.на големия язовир в заведението?
- aleksander
Срещи в Плевен
Предлагам неделя 18:00ч. Да не е много жега на големия язовир?
- Баш Майстора
- Обратна връзка:
Срещи в Плевен
По това време може да се видим където и предния пътaleksander написа:Предлагам неделя 18:00ч. Да не е много жега на големия язовир?
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Срещи в Плевен
Поздрави от летище Бохот!
Малко трудно се стига до летището, че много кално! Джантата е надрана на гъС!!! Но всичко е точно, щото си имам резервна
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
goAPR
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Срещи в Плевен
Как надрана бре?
Обаче си се кефил на самолетчето
Обаче си се кефил на самолетчето
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- Stuci
- Обратна връзка:
Срещи в Плевен
Затънах + превъртане на едно от колелата в калта, примесена с камъни - за щастие пострада вече изкривената джанта, на мястото на която купих новата, която е в кашона ощеbega4kata написа:Как надрана бре?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
goAPR
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Срещи в Плевен
Я дай инфо малко 
Кви пари е возенето за кеф, курса, кога се лети, трябва ли предварително да се записва или може и на място. Локация... Не бъди скръндза, все пак не говорим за Киа![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Кви пари е возенето за кеф, курса, кога се лети, трябва ли предварително да се записва или може и на място. Локация... Не бъди скръндза, все пак не говорим за Киа
- Баш Майстора
- Обратна връзка:
Срещи в Плевен
Трябваше да дойда с Шкодата да те ушия в калта
Мисля,че знам на кого е този самолет,трябва да е на един приятел,който живее в София,на чичо му.Stuci, до кога си тук?
Мисля,че знам на кого е този самолет,трябва да е на един приятел,който живее в София,на чичо му.Stuci, до кога си тук?
- Stuci
- Обратна връзка:
Срещи в Плевен
В такава ситуация - да, най-вероятно дават... За пръв път ми се налага. Иначе на отиване нямах нужда от 4х4, защото си преджапах директно през дълбоките локви, на дъното на които имало чакъл. На връщане си викам "я да пробвам да позаобиколя"...и...опаа. И 4Х4 ДА ИМАХ ПАК ЩЯХ ДА НАДЕРА ДЖАНТА, просто нямаше да си окалям обувките.stefan L написа: 4х4 дава крила!!!
http://flight-school.bg Локация - село Бохот, до Плевен. Ще проуча за курса и ще споделя. Ние бяхме с ваЛчерче. Стингърът нямаше да закъса - бат Стефан го казаzloQQ написа:Я дай инфо малко
Кви пари е возенето за кеф, курса, кога се лети, трябва ли предварително да се записва или може и на място. Локация... Не бъди скръндза, все пак не говорим за Киа
Валери е собственикът. Само за полета бях, но ако бях за повече, щях да пиша за среща!Баш Майстора написа: Мисля,че знам на кого е този самолет,трябва да е на един приятел,който живее в София,на чичо му.Stuci, до кога си тук?
goAPR
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)