А за това някой да има представа?Pijomir написа:Мисля, че го намерих в упътването, но за да съм сигурен - подгряването на дюзите на стъкломиячната система се включва автоматично, нали?
Че да не чета много...
А за това някой да има представа?Pijomir написа:Мисля, че го намерих в упътването, но за да съм сигурен - подгряването на дюзите на стъкломиячната система се включва автоматично, нали?

И аз не разбирам всички, какво толкова се възбуждат по този дисплей при положение, че няма да е като на VW, а доста по орязан и май с по-лоша графика.lubomirov1985 написа:Нещо хич не ме блазни този дисплей
(данните са ориентировъчни) Доста скъпа глезотийка, според мен.
И аз това видях - влязох в чешкия конфигуратор и за да се добави изисква минимум Amundsen + Infotainment за една година мин. и цената скача доста. Лично на мен ми стига тъча отстрани, прекалено смарт става хаха. Ако поръчвах по-натам и бюджета ми го позволяваше, може би щях да я сложа ей така, да сме с новите нещаslavkoff написа:Чух се с хората от ЕТ, тази екстра ще се предлага от 27-ма седмица. И е щяла да изисква поне навигацията. Като set от екстри ще възлиза около 2000 - 3000 лева.(данните са ориентировъчни) Доста скъпа глезотийка, според мен.
Ако е така, то как при мен новите настройки си остават, без никаква софтуерна намеса?todor87 написа:Достатъчно общо е, че като въртиш врътките движиш и моторчето. За това го прави този "чек" всеки път системата, за да си застане на запаметената позиция фара/моторчето.stefan L написа:Моторчето няма нищо общо с врътките, ама нека Сами да каже.