Трябва да се увеличава общността
Първата кафява Октавия 3 FL комби във форума
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- gdadov
- Гараж: Octavia 3FL, 1.8TSI, DSG, 180к.с.
Твърдо за бензин, 1.4 е доста пъргава. Ако не си яко фен на мощността ще ти върши перфектна работа. Моята 1.8 е изтребител. 4х4 не ти трябва освен ако не караш солидно планински терени зимата. Сега е момента за покупка, шитвай и стария автомобил да свалиш от цената.
Трябва да се увеличава общността![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Трябва да се увеличава общността
-
Motorhead
- Гараж: Октавия 3
Мерси Сами .Ти всъщност за втори път ми отговаряш на реторичния въпрос но аз съм си виновен защото съм от старото поколение и трудно ги възприемам новостите.Да знам че има подобни експерименти и преди години .bega4kata написа:Те много са така вече.И дизелите също.Motorhead написа:Вярно ли и този мотор бил с водно охлаждане на интеркулера?
- orrllin
- Гараж: Дачия
Като се знам какъв съм, с това 1.4 след година - две ще ми се заиска да я чипосвам! В момента карам съвсем различен клас автомобил (баничрка), семейната кола (джипката) я кара жена ми и някак си и нея не мога да сменя, щото все пак не е добре жена ми да кара новата кола а пък аз да си карам баничарката, нали?
Лошото е, че този форум ми действа облъчващо, все едно още не съм роден (нямам Шкода) а вече съм облъчен!
Та за това така клоня към 1.8, и понеше все пак се купува нов автомобил с презумцията да се кара поне 10 години и ми е кеф и да е 4х4 за де забавляваме и зимата! 
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Колега взимай каквото ти е на сърце, 1,8 4х4 е прекрасна комбинация ![good [smilie=good.gif]](./images/smilies/good.gif)
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Вземи като мен пакет лоши пътища - няма да е 4х4,ама ще има вид, че е... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Кой каза, че моята мязала на SUV? Нека вдигне ръка.![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
Кой каза, че моята мязала на SUV? Нека вдигне ръка.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- orrllin
То и аз го имам джип с предно и за това го оставих на жена ми и си джиткам баничарката. 4х4 - то е като пищова, един път ти потрябва и като го няма - лошо!
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Аз.Pijomir написа:Вземи като мен пакет лоши пътища - няма да е 4х4,ама ще има вид, че е...
Кой каза, че моята мязала на SUV? Нека вдигне ръка.
- Pijomir
Утре по някое време ще има номера, но вероятно няма да могат да я дадат тогава, а в събота не издавали... 
Явно все пак ще е другата седмица.![sorry2 [smilie=sorry2.gif]](./images/smilies/sorry2.gif)
Явно все пак ще е другата седмица.
- Pijomir
Взех я току що. При миенето я бяха понадрали на 2 места - вероятно с камъче в кърпата за подсушаване. Е, оправиха ги с паста. Нещо бяха забравили и секретните болтове, но тук си беше чисто недоразумение, защото добавих като допълнителна поръчка калобрани и прагове, а секретните болтове също се водят аксесоари. Оправихме се и с това.
Инак предавчикът беше много любезен и комай се недолюбваше с дилъра.
По-късно ще сложа още 2 снимки.
Инак предавчикът беше много любезен и комай се недолюбваше с дилъра.
По-късно ще сложа още 2 снимки.
- orrllin
Това си е повод! Честито иPijomir написа:Взех я току що.
! - zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Айде да ти е честита!Най-после след дългото чакане да се качиш и започнеш разработването на новата кола!Със здраве да си я караш и ползваш!
Dieselgate Team member
- Pijomir
Благодаря. Най-накрая я взех.

- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
- miro
Честито! Безаварийно,приятно и хубави емоции с колата! Супер е! 

- Pijomir
Между другото, освен 9-те километра, с които беше пристигнала, с ѝ нвъртяли само 3 километра, каквото е точно разстоянието до шоурума.
Единствената сериозна забележка си остава драскотините от миенето, но тях ги оправиха бързо.
Колата е супер, макар че не съм готов да дам обективно мнение, защото и навъртях едва около 30км.
За момента съм адски доволен.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Единствената сериозна забележка си остава драскотините от миенето, но тях ги оправиха бързо.
Колата е супер, макар че не съм готов да дам обективно мнение, защото и навъртях едва около 30км.
За момента съм адски доволен.