Те за това е гаранцята.igeorgiev82 написа:Мхм,а пък един друг случай,не от форум а real story,един Дъстър с точно този мотор роди насред орлов мост.Смяна двигател на под 10к км.
Dacia
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Dacia
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Dacia
Третата поредна Дачия Логан която карам е вече на 210хил.км. Само масло и филтри и едни биалетки.
Дъстара на колегата е вече на 280хил.км. Масла, филтри, амортисьори и смяна на кърдана още гаранционно явно си имаше проблем още от завода.
Дъстара на колегата е вече на 280хил.км. Масла, филтри, амортисьори и смяна на кърдана още гаранционно явно си имаше проблем още от завода.
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Dacia
Комплект ангренаж,водна помпа,антифриз,пистов ремък+ролка+труд=300лв
![beee [smilie=beee.gif]](./images/smilies/beee.gif)
- bobo80
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Dacia
Само за уточнение–във всички заводи при всички марки се прави това наместване на вратите,аз съм работил в Рено и съм го виждал на живо.PRO написа:Тъкмо оправи предната и задната пак се изметна
Това беше при първото поколение, сега може да са оптимизирали линията
Иначе изглежда вандалщина де,спор няма
- bobo80
Dacia
Днес платих новия Дъстър , 1.5dci 4x4 Дано да е читав щот мисля бая баири да види.
Обещаха в петък да го издадат.
Другото ,което прави жестоко впечетлние е ,че ми предложиха заместващ автомобил докато ми дадат моя.
Та въпроса е как Дачия може да регистрират и здадат кола за три дни като ти предлагат и кола разбираш ли дето ще ги чакаш цели три дни, а Шкодата от пристигането до издаването им отне 13 работни дни при положение ,че я бях платил още докато я разтоварваха от автовоза.
Другото ,което прави жестоко впечетлние е ,че ми предложиха заместващ автомобил докато ми дадат моя.
Та въпроса е как Дачия може да регистрират и здадат кола за три дни като ти предлагат и кола разбираш ли дето ще ги чакаш цели три дни, а Шкодата от пристигането до издаването им отне 13 работни дни при положение ,че я бях платил още докато я разтоварваха от автовоза.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Dacia
bobo80, честито, със здраве да си го караш!
Едните са се ояли и са дебели и бавноподвижни. Другите имат да правят име и да вземат пазарен дял и са стегнати и елегантни, няма как иначе
Аз лично не предполагах,че средна марка тип Шкода ще се отнасят толкова надменно и небрежно с клиентите си, м
но ето факт.
Новият Дъстър са го пипнали и е добра за нашите условия.
За сервиза също само суперлативи се чуват...
Да постнеш снимка!
Едните са се ояли и са дебели и бавноподвижни. Другите имат да правят име и да вземат пазарен дял и са стегнати и елегантни, няма как иначе
Аз лично не предполагах,че средна марка тип Шкода ще се отнасят толкова надменно и небрежно с клиентите си, м
но ето факт.
Новият Дъстър са го пипнали и е добра за нашите условия.
За сервиза също само суперлативи се чуват...
Да постнеш снимка!
- bobo80
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Dacia
Честито и безаварийно.
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Dacia
Честито, и да не вижда сервиз!bobo80 написа:Днес платих новия Дъстър , 1.5dci 4x4 Дано да е читав щот мисля бая баири да види.![]()
А относно регистрациите:
В ЕТ, 2008-а г Октавия, налична, платена на 100%, 5 работни дни, 2010-а Супърб-а, наличен, 4 работни дни, 2015-а Октавия, налична, 8 работни дни.
В ЕспасАуто - 2014-та Рено Мастер, наличен, на следващия ден след плащането беше пред офиса с всички документи.
Митвас - Великата Стена Стеед, наличен, 2 раб. дни.
Günter Stg 1