Съвет за Нова глава Audi A3 2,0TDI 16V 140 к.с. двигател BKD

Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
audisline

Шкода Новак

Мнение от audisline »

Привет колеги , не карам шкода но карам брат и audi a3 2004г.BKD 140х.п [smilie=yahoo.gif] запознат съм с колата и проблемите и на 100% имам я от близо 1-година и се спречках почти с всичките и проблеми за модела та дойде и смяната на глава за2 ри път,веднъж сложих 2 ра ръка и след не повече от 10 000 км пак си каза думата.. Имам нужда от съвет за нова глава каква марка да сложа спрял съм се(и ми препоръчват) марка Испанска(доколкото знам) АМС С арт. номер AMC 908718K и на по евтиния вариянт пак същия номер AMC 908718 само че без индекс (К) някой запознат да ми предложи марка и да ми обесни каква е разликата между тази с индекс и без .. писах в ауди форума но получавам различни мнения,да се надявам че тук ще получа добър съвет , искам да реша проблема на 100% с тези глави и да се свършва. [smilie=thank_you2.gif]
Аватар
zzankov

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp

Мнение от zzankov »

Колега във Фолксваген форума тия дни писа,че е сложил точно такава глава. Проблеми нямал след това.
audisline

Шкода Новак

Мнение от audisline »

Нека и тук колеги изкажат мнения .
Публикувай отговор

Обратно към “Други марки МПС”