Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Само със записване ли може да се кара?
Май понеделник-вторник ще имам работа в дружба и да ги съчетая нещата.
Иначе аз ако ще давам над 100 за кола директно си купувам S6/7
Sawyer написа:Вече няколко души я видяхте на живо и я карахте. С ръка на сърцето, според вас струва ли 117k тоя кореец? Ако имахте такъв бюджет за кола, бихте ли го инвестирали в един такъв StinKer?
Ако имам такива пари, първо ще направя тест драйв на подобните на Стингъра автомобили и тогава ще реша. Дали си струва? Не. 117хил. са много. Но нещо от рода на 85 000 лева е цена, която мисля, че му отива.
Както си говорихме, чакаме го на вторичния пазар. Според мен обезценяването ще бъде брутално и след 4-5 години тези коли (ако въобще продадат някакви бройки) ще са истинска топ оферта втора ръка
Абе този мотор е доста по потентен от 2.0 тси и има много повече хляб за правене.
Забележителна динамика за килограмите си.
Кефи ме повече от ваговите мотори със сигурност(без 2.5 тфси)
bondo написа: Абе този мотор е доста по потентен от 2.0 тси
Не го сравнявам с 2.0, въпреки че динамичните характеристики на Голф R/S3, Cupra/ и корееца са еднакви. Освен максималната скорост.
Мисълта ми е , че ВАГ мотор 3.3 , битурбо, може да понесе много як, дори само софтуерен тунинг. Немските автопроизводители имат традиции в това отношение, за разлика от корейците, които от сега нататък трябва да се доказват.
П.П. ДСГто на ваговците също носи на много бой.
Абе кола ако ще е, немска да е. КУрейците да си правят прахосмукачките. Нещо много се взеха за хай. Тая кола макс 75 000 трябва да е, ама защо се чудя след като за една Санта фе искат 100 000. Пък и като ги знам какви "copy-paste" инжинери са, няма да се учудя на 20 000 км да роди "стингърчета" по пътя за морето.
Според мен няма как да я направят тази кола за 75 000 лв. толкова струва един Пасат дизеляк , даже за тигуан качествен няма да стигнат. Хора, откъм перформанс КИА са се справили много добре. Но, да, предпочитам VAG концерн, с традиции, име и тн...затова аз казах, че ако си търся кола в този ценови диапазон, бих играл с S4 3.0T
Skoda Octavia II 2.0 TDI-CR 140 2012 ex.
Toyota Auris 2.0 D4-D 126 2009 ex. Seat Leon FR1.8 TSI 2018 current
Там за баджа - и аз така си мислех 2006-та, когато баща ми си купи чератото, което карам и до днес. Супер здрава кола, а 1.5 crdi двигателчето с 102-та си коня е учудващо пъргав. През годините следях прогреса на "баджа" и мисля, че все повече заслужават да бъдат избрани във всеки клас. До съвсем скоро бях убеден, че и следващата ми кола ще е киа, просто така се случи, че основен критерий, освен надеждност, ми беше пространството.
Та киа много отдавна не са това, което бяха. Впрочем, същото може да се каже и за шкода.
Съвсем друг въпрос е, че изобщо не мисля да се бъркам в този ценови диапазон - на стингъра.
Последно промяна от Pijomir на 02.02.2018, 22:25:36, променено общо 1 път.
Заслужава си парите отвсякъде колата. Хайде прочетете й листата с оборудването, после го прехвърлете( това, което може) върху, което и да било Ауди и ще разберете, че Ауди с тези екстри минава 200к+
Взимам я без да се замисля аз. А това, че не може да се модифицира как го измислихте не знам? Един ремап и с лекота си става 450к.с. Кутията дали щяла да държи не се знаело? Колеги това e 8 степенен ZF, не DQ200, няма място за притеснения.
Отзад главите не удряха ли тавана? Октавия 3 vRS стейдж 3 или 4 ще ядат Стингера за закуска! И на колко хора им трябва 365 коня? Я споделете за разхода на гориво нещо? Така е, покарахте, помечтахте си, сега се върнете в реалният свят. Като си фантазираме, Алфа Джулиа със 510 коня е къде къде по добре, за някакви си 155000 лева.