Ето, че и най-накрая моят финален избор от
темата, която бях пуснал преди да я поръчам и закупя, дойде в България, регистрира се и вече се кара с широка усмивка на лице!

Конфигурацията е 1.8 TSi 180 к.с. 6DSG 4x4. Цвета е сив кварц и за мен е Уникален!
Оборудването е Vision, с още някоя друга екстра.
ABBC3_SPOILER_SHOW
yep4u написа: 1. Blind Spot
2. Преден парктроник
3. Звукова система CANTON
4. Хром пакет
5. Пакет Амбиентно осветление
6. Ел. седалка с памет за водача
7. Ел. странични огледала
8. Полу-кожен салон - кожа/текстил
9. 2 USB-та отзад + контакт
10. 17'' джанти
11. Избор на режим за шофиране
12. Подгряване на дюзите на пръскачките
13. Bluetooth подготовка в гласов контрол
14. Full/Top-LED задни светлини
Първото ми впечатление, когато я видях още в София беше: "Защо е толкова мръсна тая кола?". Обаче след това като седнах, особено когато я подкарах за първи път, всичко се промени на "Леле-мале". Това ми е първата нова кола и усещането е съвсем съвсем различно. Както бях споменал в предишната тема, стария кашон/куршум /Опел Корса/ си е чисто дърво от каквито и да е функции, копчета, врътки и каквото и да е друго в интериора. Тука обаче всичко е на друго ниво /все пак сме 2018/, но всичко за мен лично е доста добре подредено, единствено отделените за телефона под средната конзола ми е малко тясно, или просто са ми големи дланите.

Засега съм сложил като аксесоари хромираните декоративни прагове на вратите, секрети /които ги взех заедно в комплект с чували и капачки за винтили, нямаха ги в каталога, но ги имат налични в ЕТ/. По-натам ще се взимат и още други неща, но засега всичко е WOW. Като цяло съм супер доволен засега, макар че съм карал само един 60-70 км градско в Бургас, но сега ще се тества и как е извън градско. Доста съм очарован от материалите честно да си кажа, очаквах да са доста по-калпави, като се има впредвид, че Skoda е бюджетерията на VAG. Не знам дали е само при моята конфигурация, но отзаде колата е с 2 ауспуха, чак даже в ЕТ Бургас се учудиха хаха. Гумите ги смених веднага с Конти TS860.
Не искам да ставам прекалено скучен в обяснения, така че пускам едни бързи снимки, а останалото ще го дискутираме надолу!

Благодаря много отново на всички за съветите и отговорите на въпросите ми от предната тема, защото бяха наистина ценни.
П.С. Малко инфо за нещо, което ме изненада /леко неприятно, ама не е болка/ - от Декември миналата година, отпред няма AUX изход и излизат само с USB. Тъпото е, че май в конфигуратора и по снимките още го има, но реално са го махнали чехите. Така или иначе аз щях да го ползвам сигурно 3 пъти за периода на гаранцията