Относно чайна спорт вече пътуват разни работи насам
Новата стара придобивка, в търсене на нови хоризонти
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- EL_GRADO
- Гараж: Skoda Octavia MK3
Хахаха няма проблем с нападането до фи-то на дезодорант търпя по нагоре вече е плашещо 
Десен 2
Стооо
Ляв 2-на хоризонта
Стооо
Ляв 2-на хоризонта
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Хахаха има време. Ела на някоя среща
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- EL_GRADO
- Гараж: Skoda Octavia MK3
Абе така и така се приветстваме и си се шегуваме, но да попитам този амундсен свири много странно, когато съм го понамалил свири ама направо ужас все едно е- абе телефона ми свири по-добре, когато усиля нещата звучат що годе.
Та моя въпрос това нормално ли е или да търся проблем.
Не съм някакъв манияк или разбирам на тема звук, но тук нещата са си очевадни.
Та моя въпрос това нормално ли е или да търся проблем.
Не съм някакъв манияк или разбирам на тема звук, но тук нещата са си очевадни.
Десен 2
Стооо
Ляв 2-на хоризонта
Стооо
Ляв 2-на хоризонта
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Има решение с подмяна на медията ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Без да съм ги слушал тези аудиа съвременните,така,както го описваш ми се струва,че този амундсен има потенциал да е качествена музичка...EL_GRADO написа:Абе така и така се приветстваме и си се шегуваме, но да попитам този амундсен свири много странно, когато съм го понамалил свири ама направо ужас все едно е- абе телефона ми свири по-добре, когато усиля нещата звучат що годе..
Обаче,след като си се регнал тук,не виждам да се задържи много на колата ти
Да ти е честита!