Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
gdadov написа: За ваксите не съм навътре в нещата въобще, не съм и на ясно от къде се взимат и как се налагат и поддържат съответно, но просветления от всички страни са добре дошли
Просто не е истина тази тема, а аз си мислех, че съм непоправим манияк за почистване на колата, то вашето в тази тема си е друго измерение някакво - направо ми скрихте шапката.
Така де, резултата е налице - облъчихте ме сериозно и днес направих една скормна поръчка от https://detailingstorebg.com/ и нямам търпенеи да дойде и да пробвам.
Само жената да не разбере, че шампоана на Октавията и кърпите и за подсушаване, които поръчах са по-скъпи от нейните . . . черни дни ми предстоят .
gdadov написа: Само жената да не разбере. . . черни дни ми предстоят
по-добре спирай форума че не се отразява добре !
Ще почнеш да ходиш по нощни срещи, да я миеш в 23ч и тъкмо свикнеш и си харесаш много колата и.... почнат да ти малеят конете
нали знаещ че 1.8 tsi става самолет с малко помощ /stage 1-2-3 - Revo/APR/
Ей ме на, и аз предпоследния мохикан* със сток rs сънувам ремап след като електрик брадърс ме дръпнаха с електричка от 5 до 26 км
gdadov написа:
нали знаещ че 1.8 tsi става самолет с малко помощ /stage 1-2-3 - Revo/APR/
E да, ама не заминава ли гаранцията? Въпреки, че при стейдж 1 е само софт. ремап. Има ли как да не разберат в представителството, че е ремап?
Иначе за 1.8 може да му боцнеш IS20 + APR Remap + интеркулер и интейк и става сток vRS килър...по-натам може и ъпгрейд на генерацията и влизаш в клуба на 300+ hp А пък за още пауер може и директно IS38 да му се боцне, амаа това DSG няма да издържи
Последно промяна от Mean на 22.01.2018, 11:47:12, променено общо 2 пъти.
Skoda Octavia II 2.0 TDI-CR 140 2012 ex.
Toyota Auris 2.0 D4-D 126 2009 ex. Seat Leon FR1.8 TSI 2018 current
И аз тъй знам! Затова не бих си го причинил на ежедневната кола. Виж ако е някакъв тунинг проект и си имам друга да си бръмча...ма пък ако е тунинг проект нямаше да си купувам нова кола.
Skoda Octavia II 2.0 TDI-CR 140 2012 ex.
Toyota Auris 2.0 D4-D 126 2009 ex. Seat Leon FR1.8 TSI 2018 current
gdadov написа: За ваксите не съм навътре в нещата въобще, не съм и на ясно от къде се взимат и как се налагат и поддържат съответно, но просветления от всички страни са добре дошли
Просто не е истина тази тема, а аз си мислех, че съм непоправим манияк за почистване на колата, то вашето в тази тема си е друго измерение някакво - направо ми скрихте шапката.
Така де, резултата е налице - облъчихте ме сериозно и днес направих една скормна поръчка от https://detailingstorebg.com/ и нямам търпенеи да дойде и да пробвам.
Само жената да не разбере, че шампоана на Октавията и кърпите и за подсушаване, които поръчах са по-скъпи от нейните . . . черни дни ми предстоят .
Добре дошъл в клуба на шокираните. И аз преди да попадна във форума и във въпросната тема мислех, че се грижа достатъчно старателно за колите си, обаче... тук нивото е наистина друго. Ще видиш, първо ще изкупиш Detailing Store-a, после ще почнеш да мислиш за професионален detailing и керамични покрития. Малко по малко ще луднеш като нас
Ремап ми идва в повече вече, поне на този етап де .
Първата поръчка от Detailing-а идва утре, днес и взех и покривало, страхотно е, а и доста чистене ще спести, макар че тя си има гаражче.
Да, почвам да откачам, днес поръчах и това..работата не отива на добре ама никак .
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Докато е още чисто нова и няма наранявания по лака. Аз малко съжалявам, че чак на втората година се реших да направя керамично покритие. Абсолютно най-добре похарчените ми пари за тая кола
А и визуалният ефект е шокиращ. В темата за поддръжка на автомобила можеш да видиш как се отрази на моята кола
Още ония ден ти видях постовете, керамичното покритито наистина седи добре а и явно предпазва от замърсяване и нараняване на лака. Дават ли ти някаква гаранция покритието колко време издържа? Има ли някакви ядове с гаранцията?
Ще го помисля, но и парите не са малко на тая процедура. . .