Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
gdadov написа: За ваксите не съм навътре в нещата въобще, не съм и на ясно от къде се взимат и как се налагат и поддържат съответно, но просветления от всички страни са добре дошли
Честито и от мен! Много безаварийни километри с много радост и удоволствие от шофирането.
Специално за спирачката - и при мен е така - жестоко заковаване...не съм имал нова кола, която да кове така - трябва свикване. С изминаването на километри ефекта намалява, но като цяло наистина го има.
Честито още веднъж - колата е страхотна!
Страхотно е усещането да се качиш в нова кола - миризмата,
Това е малко относително. Преди година инещо карах за малко едно ново БМВ и така ме заболя главата от миризмата вътре, че направо ми идваше да сляза на светофара и да си тръгна пеша...
През Apple CarPlay ми изкара само Apple-ската карта и само няколко приложения. Това нормално ли е?
Как мога да си активирам други навигации през телефона, като waze, sygic, maps.me и подобни? Не може да са го измислил толкова тъпо нали
С Андроид можеш Waze + Google Maps и през Mirror Link Sygic. С CarPlay само Apple Maps, хубавото е, че последните ъпдейти доста оправиха картите и вече са ползваеми.
Skoda Octavia II 2.0 TDI-CR 140 2012 ex.
Toyota Auris 2.0 D4-D 126 2009 ex. Seat Leon FR1.8 TSI 2018 current