Влизам в клуба - Октавия 3FL, 1.8TSI, 7DSG, 180 к.с.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Застраховката както каза Митко е 15на лева повече.
Винетката е за лек автомобил. Проблеми не съм имал от 2011г с N1.
Само внимаваш колко е, ако 3+1 си го спазвай.
Винетката е за лек автомобил. Проблеми не съм имал от 2011г с N1.
Само внимаваш колко е, ако 3+1 си го спазвай.
- gdadov
- Гараж: Octavia 3FL, 1.8TSI, DSG, 180к.с.
Благодаря за мненията - води се 4+1....
-
Sec8200
gdadov, всяка година на ГТП, да не пропуснеш.
След 10тата, ако е при теб, по два пъти в година..
След 10тата, ако е при теб, по два пъти в година..
- gdadov
Най-накрая си я взех моята красавица, след доста дълъг и тегав ден в системата тип "хамалогия" на КАТ. Автомобила надмина очакванията ми, спортния пакет е уникален, не мога да повярвам, че за малко да го откажа. Автоматичната скоростна кутия е голямо облекчение, след всичката ми шофьорска практика на ръчка, но още е труфничко да й свикна.
Първи впечатления от малко градско са, че Октавията е много responsive, старт-стоп системата трудно се забелязва, кога се включва, двигателя е тих като мъркащо котенце. Управлението на колата и видимостта ( освен през задния прозорец) са доста добри. Пускам първите фотоси ( прасвени са с тел. и не а много добро качество )
. Утре на хубава светлина ще опитам да кача повече снимчици и от интериора.
Много хубав момент, дано повече хора да могат да го изпитат, тепърва ще споделям моите впечтелния от количката, стига да ги понатрупам.
. Радвам се да съм част от този готин клуб ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Първи впечатления от малко градско са, че Октавията е много responsive, старт-стоп системата трудно се забелязва, кога се включва, двигателя е тих като мъркащо котенце. Управлението на колата и видимостта ( освен през задния прозорец) са доста добри. Пускам първите фотоси ( прасвени са с тел. и не а много добро качество )
Много хубав момент, дано повече хора да могат да го изпитат, тепърва ще споделям моите впечтелния от количката, стига да ги понатрупам.
. Радвам се да съм част от този готин клуб ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
Mean
- Гараж: Seat Leon 1.8 TSI 2018 Eclipse Orange
KTM 690 SMC R 2015
Ехее, със здраве да си я караш. Дай снимки и отвътре, искам да видя салона.
И моята следващият понеделник-вторник ще я регистрираме. Сега ново 20, някакъв сертификат за съответствие се чакало, доколкото разбрах заради N1 през TUV.
И моята следващият понеделник-вторник ще я регистрираме. Сега ново 20, някакъв сертификат за съответствие се чакало, доколкото разбрах заради N1 през TUV.
Skoda Octavia II 2.0 TDI-CR 140 2012 ex.
Toyota Auris 2.0 D4-D 126 2009 ex.
Seat Leon FR1.8 TSI 2018 current
Toyota Auris 2.0 D4-D 126 2009 ex.
Seat Leon FR1.8 TSI 2018 current
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Айде официално ЧЕСТИТО!Със здраве да си я караш.С автомата лесно се свиква.Два три дена и си готов 
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Супер е
Със здраве да си я караш!
- Sawyer
- Гараж: ///
Честито! Да си я караш безаварийно и с усмивка! 
-
Sec8200
Честито!Много добра конфигурация!
Със здраве да си я караш и да пишеш как е колата с времето.
...и още снимки..
Със здраве да си я караш и да пишеш как е колата с времето.
...и още снимки..
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Nice... ![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Браво, супер изглежда. Затвори ми едно бурканче с мирис на нова кола,че съм забравил как ухае 
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Честито... този цвят много и тича, помисли как да го предпазиш... поне една хубава вакса и сложи.
За dsg-то... свиква се,само внимавай с натискането на "съединителя" разбирай най левия педал докато свикнеш, че врата боли
Старт стоп... поне докото е нова и студена го дръж изключено според мен.
Много хубави моменти и дано повече хора се похвалят с нова кола...
За dsg-то... свиква се,само внимавай с натискането на "съединителя" разбирай най левия педал докато свикнеш, че врата боли
Старт стоп... поне докото е нова и студена го дръж изключено според мен.
Много хубави моменти и дано повече хора се похвалят с нова кола...
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Супер избор на моторизация и с този цвят не изглежда никак зле . DSG е много добър избор, надявам се да се засечем на някоя среща да ни я представиш
Супер избор на моторизация и с този цвят не изглежда никак зле . DSG е много добър избор, надявам се да се засечем на някоя среща да ни я представиш
-
fancko
- Гараж: О3 FL 1.8 TSI 7DSG
Хубав цвят, като моята ))). Старт стоп системата вярно в началото е много дискретна, но след 2000-3000 км става по-осезаема.
Аз сега зимата я държа постоянно изключена.
Аз сега зимата я държа постоянно изключена.
- gdadov
Благодаря на всички
.
Бурканчето с мириса на ново,много ме разсмя. Да, ще се видим на срещи, разбира се.
За ваксите не съм навътре в нещата въобще, не съм и на ясно от къде се взимат и как се налагат и поддържат съответно, но просветления от всички страни са добре дошли
.
Болерото е много бутнато, мисля съперничи на инфотейнмънт системи на автомобили от много по-висок клас. Обаче с това DSG голямо търсене на съединителя и бутане на скоростния лост падна днес, ама така ще е някой друг ден
.
Спирачката ми направи впечатления, че кове жестоко, при леко отпускане на крачето спокойно можеш да залепнеш на джама, но ще се свикне и с това. Мислех, че поради по-сериозните габарити (в сравнение със старата ми кола - Пежо 207 ) Шкодата ще се маневрира по-тежко и трудно, но останах впечателн от гъвкавостта и направлението и.
Видимостта от здния прозорец не е много добре, камерката мисля ще е страхотна екстра - много голямо помагало е и с доста прилична резолюция.
Скоро още впечатления и обещаните снимки![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
. Бурканчето с мириса на ново,много ме разсмя. Да, ще се видим на срещи, разбира се.
За ваксите не съм навътре в нещата въобще, не съм и на ясно от къде се взимат и как се налагат и поддържат съответно, но просветления от всички страни са добре дошли
Болерото е много бутнато, мисля съперничи на инфотейнмънт системи на автомобили от много по-висок клас. Обаче с това DSG голямо търсене на съединителя и бутане на скоростния лост падна днес, ама така ще е някой друг ден
Спирачката ми направи впечатления, че кове жестоко, при леко отпускане на крачето спокойно можеш да залепнеш на джама, но ще се свикне и с това. Мислех, че поради по-сериозните габарити (в сравнение със старата ми кола - Пежо 207 ) Шкодата ще се маневрира по-тежко и трудно, но останах впечателн от гъвкавостта и направлението и.
Видимостта от здния прозорец не е много добре, камерката мисля ще е страхотна екстра - много голямо помагало е и с доста прилична резолюция.
Скоро още впечатления и обещаните снимки
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)