Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
JORDITO, добре се е получило. Вероятно апарата е компенсирал експозицията малко и се е получила още по-голяма разлика, но на снимката е фрапантна просто.
Трябва на някоя среща да ги сложим до ксенони, тези ЛЕД май са по-интензивни от стоков ксенон.
За дневните сложи ли?
п.п. гасне ли на баирите с новия ЛЕД? уффф забравих твоята е дизел нямаше такива проблеми
Ако не се видим ще постнеш да видим. Аз и преди съм казвал - дневните в средата много ме кефят, повече от лентичките при моята. Много по-агресивно стоят, намръщено.
За баира - дочух от Стуци...Но за 'легендарния' 1.4 не се пишат лоши неща, има политически чадъри. Нещо като PR-а на управляващите - или добро или нищо. Ако е за конкуренцията (дизела) се пускат само най-лошите неща... Даже и при клиповете за нови колеги - първо най-кофти ръновете.. Но всичко е точно