маратонки - 5 бр.
джапанки - 5 бр.
Демек по два чифта и половина от всеки от упоменатите артикули.
Поздрави.

Бате, т'ва не е почивка, тва е експедицияdigitalundgrd написа:...
Е що бе хора всякакви... На някой си им харесва т.нар. от мен почивка "по български"Mean написа: Бате, т'ва не е почивка, тва е експедиция
Може би аз не съм се изразил достатъчно разбираемо.skauta написа:Колега, щом си решил махай рейките, и хич да не ти пука. Гледай и подкрепа имаш, ама ми е интересно що тия, където те подкрепят и са с такива коли не си махат и те рейките. За кво са ви, нали ви стига? Аз имах предвид, ползва не ползва да си стоят, а тука се пуснахме в коментари кой колко му стига багажника , всеки сам си преценява но е излишно да осакатяваш чисто нова кола.

Велко кво нося освен багажа. Чадър, сгъваеми столчета, надуваеми дюшек и лодка, малко играчки, малко ядене и бира на първо време, минерална вода, щото гръцката не ми харесва въобще и си се пълни багажника.zloQQ написа:Т’ва е хубав багажник, но пък винаги можеш да го продадеш и да си вземеш греди за комбито. Понякога е по-добре. При мен, на хечбек-а ползвам подложки на приставки те за ски, тъй като автоматите ми опират. На комбито, понеже е по-високо напречната греда (защото е хваната на надлъжните, които са си вече високо) - нямам грижа. Но пък ако си обичаш гредите - със сигурност няма проблем да ги изкорубиш. Питай в сервиза в ЕТек за някакви тапи/запушалки дали имат.
А за багажа - всеки си има негова гледна точка. Аз нямам грижи да пътувам с малко, но пък багажника е огромен и просто хвърлям саковете, а не подреждам. До сега, с който и за където и да сме пътували - никога не съм имал проблеми да си събера всичко в багажника. Сакове, торби или друг багаж в купето - никога не е имало. С две нали деца, за 10 дни на море, буквално пътувахме с 4 сака - по един за човек. Винаги ми е било чудно, какво толкова носят останалите хора, та не им стига багажника, хахахаха