Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
skauta написа:Няма проблеми, не е голяма разликата. Смело и напред.
Ивак ,да измиеш " домата" за събота ,че ще имате среща и катерене на "високо равнище"
С една автомивка съвсем ша лъсни последната гнусотия. Това забързано столично движение вече до гуша ми дойде, аман от тъпанари, само ни висят колите по сервизи.
Иво, всичко наред ли е с колицата? Надявам се, не си имал неприятности след надирането с пирон??? Тя простотията по хората ходи...Аз до някъде се успокоих, след като направих пълното автокаско. Но то човек никога не знае.
Зарко, много свежо чувство за хумор имаш!
"Хората са злобни в степента, в която са нещастни."
Честито за количката, наистина е супер кеф да газиш с 4х4-то из снега. Снощи се качвах до Бъндеришка поляна да изпробвам моето Yeti. Много да те радва и без аварийно
Силно развълнувана и приятно изненадана от страхотната компания, публикувам снимки от днешната среща с една прекрасна Шкода, която отдавна исках да видя. Положително се заредих с емоции в тази, иначе студена събота.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Хората са злобни в степента, в която са нещастни."
Еееей,чак е почервенял тоя Скаут от катеренето по байрЯ Домата е един път и аз много му се кефих ,като го видях за пръв път,даже с Ивчо ги разменихме за около 10-15 километра.На всичко отгоре и върви повече ,от моя.Няма да издавам тайната подправка ,обаче