Октавията с тези фарова не ми харесва по никакъв начин, а ако колата не ми харесва визуално, то какъв е смисъла да я купувам.
Все пак ще направя тестдрайв на дизелов Сюпърб, защото има само такъв.
този линк - на последната страница.
пиши после как ти се е сторил спрямо Маздата.
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
При първа възможност ще си организирам тестдрайв. Може би още тази събота, ще видим. Да, четох и аз за новият двигател на Мазда, но ще видим какво ще пуснат за Европа, защото представянето беше в САЩ, а за там моделите са различни. Доста закъсняха според мен (ама кой ме пита мене) с това да пуснат турбо бензинов двигател.ТТодоров написа:този линк - на последната страница.
viewtopic.php?f=3&t=410&start=2410
Таблото и на Маздата не е по-различно, макар частично да е дигитализирано. Твърде вероятно е с новото табло Супърба да е яката работа стил Ауди.
пиши после как ти се е сторил спрямо Маздата.
иначе за двигателите - след Маздата аз на твое място бил гледал бензиновият на Шкода. Най-малкото заради стила на шофиране - обороти, загряване и т.н. Или пък новият 2.5 турбиниран бензин на Мазда, който представиха тази година.
Аз самият сега нямаше да съм със Шкода (но пак член на форума!), ако Мазда не се крадяха на поразия, когато трябваше да се вземе решението. Сега щях да съм с Мазда 3 Revolution 2.0 бензин атмосферен и да си свиркам. Там колебанието щеше да е 120кс или 165кс модификацията и толкова. Като се знам щях да взема 120кс ръчката седан Revolution като оптимален вариант.
За мен също при закупуването на нова кола играят и факторите след това. И си признавам, че 4+1 N1 при Октавия също помогна за избора. Както и разхода на гориво и т.н. Знам си кое до къде мога и си правя сметките. И да ги имам парите предпочитам да ми стоят в джоба като разлика. В този ред на мисли Маздата ти е дала много добър разход.
За 4х4 и моето мнение е, че трябва да се реши според случая. Мен лично не ми трябва да го нося цяла година и да му плащам разходите, за 5-6 дена, където с малко по-малко газ пак ще се оправя. Но мислещите като мен май си купуват Октавия, не Супърб
ostavime написа:Аз не знам защо слязох от турбо на атмосферен. Сега го отчитам като някаква грешка за себе си. Турбото си е незаменимо. Говорим за нормални коли, не за разни атмосферни двигатели с 500 к.с. За това и ще гледам 280 к.с. Сюпърба.