Лед къси фарове
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Naiko
Лед къси фарове
Здравейте и за много години , питането ми е следното искам да сложа на о3 лед къси светлини с фарове без лупа.Изглеждат кристални ще имам ли нужда от кан бус залъгалка н7 ли ми трябва и има ли нещо специфично при монтажа им .
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Лед къси фарове
Аз също проучвах този въпрос и доколкото разбрах не трябват залъгалки, защото са със съпротивление крушките от този тип.

Колегата digitalundg със сивата фабия монте карло мисля сложи такива и може да каже най-добре как са.

Колегата digitalundg със сивата фабия монте карло мисля сложи такива и може да каже най-добре как са.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Лед къси фарове
Светят много добре (в пъти по-добре от най-модерната халогенка Nightbraker Laser ) на фар с лупа. Не знам при теб как ще бъде с монтажа, но на Фабия 3, за да стане безболезнено, трябва да се свалят фаровете, иначе ходиш 1-2 седмици с охлузени ръце.
п.с. ЛЕД крушките не греят така, както ксенон, а да не говорим сравнено с халогената крушка! Това означава, че като имаш лед или сняг на фаровете - той си остава там и не се топи (или поне не толкова бързо ) ! Ако сега нямаш проблема с "опОтените" фарове, след монтажа на ЛЕД-овете има голяма вероятност да го придобиеш![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
п.с. ЛЕД крушките не греят така, както ксенон, а да не говорим сравнено с халогената крушка! Това означава, че като имаш лед или сняг на фаровете - той си остава там и не се топи (или поне не толкова бързо ) ! Ако сега нямаш проблема с "опОтените" фарове, след монтажа на ЛЕД-овете има голяма вероятност да го придобиеш
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Лед къси фарове
JORDITO, Жоре каква е цената на този модерен лед? ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Магистрала няма финал ....."masterOne"
-
Naiko
Лед къси фарове
Аз гледам в бежанеца (алиекспрес) гледах едни с диоде на филипс и 2 години гаранция но китайчето пише че на някой европейски искало залагалки и за това питам трябва ли да имат канбус .
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Лед къси фарове
Това е хубаво колега, ма това с гаранцията... не ми е много ясно как ще стане ...
Магистрала няма финал ....."masterOne"
-
Naiko
Лед къси фарове
Гаранцията е тегава работа .... пращаш на обратно за тяхна сметка те ти пращат други ... абе отнема много време но са коректни тея продавачи в който стор ги гледах ....значи в всички случай трябват залагалки
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Лед къси фарове
Като на твоите ксенонови фарове.Бай Ненчо написа:JORDITO, Жоре каква е цената на този модерен лед?
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Лед къси фарове
Кажи му направо, колкото Голф двойкаzzankov написа:Като на твоите ксенонови фарове.Бай Ненчо написа:JORDITO, Жоре каква е цената на този модерен лед?
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Лед къси фарове
Моите крушки пристигнаха. Поръчах ги за дългите - там нямам лупи. На първо четене - изглеждат много добре, хубава и качествена изработка.
Монтажа е лесен, при положение, че се свали целия фар. Иначе ще е голям цирк.
Светлината - много силна и бяла. Разсейва доста обаче - защото фара е само с рефлектор.
Определено не стават за къси без лупа.
Палят и гаснат мигновено, което е нормално за ЛЕД крушки.
Снимки не съм правил как светят, но определено си струват крушките. След няколко дена ще изляза извън града и ще карам вечер - тогава ще имам повече наблюдения. В града не може да се добие ясна представа заради сградите, осветлението. Ще снимам тогава и ще направя няколко снимки.
Ако фара е без лупи - не слагай такива крушки, ще те псуват много всички наоколо.
Монтажа е лесен, при положение, че се свали целия фар. Иначе ще е голям цирк.
Светлината - много силна и бяла. Разсейва доста обаче - защото фара е само с рефлектор.
Определено не стават за къси без лупа.
Палят и гаснат мигновено, което е нормално за ЛЕД крушки.
Снимки не съм правил как светят, но определено си струват крушките. След няколко дена ще изляза извън града и ще карам вечер - тогава ще имам повече наблюдения. В града не може да се добие ясна представа заради сградите, осветлението. Ще снимам тогава и ще направя няколко снимки.
Ако фара е без лупи - не слагай такива крушки, ще те псуват много всички наоколо.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
Naiko
Лед къси фарове
Нужни ли са залагалки резистори ?
- SimichOil
- Обратна връзка:
Лед къси фарове
При мен не дава грешка....а по принцип колата на всичко де що е лед си изписва грешка. Явно това черното освен, че стабилизира напрежението - е и товар.
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
Лед къси фарове
Здравейте и от мене,
тъй като съм решил да слагам ксенон, моля за информация от запознати кое е по-добро ? Каква е цената на комплект система за ЛЕД фарове и къде мога да ги монтирам ? Имам лупи на късите.
Поздрави,
тъй като съм решил да слагам ксенон, моля за информация от запознати кое е по-добро ? Каква е цената на комплект система за ЛЕД фарове и къде мога да ги монтирам ? Имам лупи на късите.
Поздрави,
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
- SimichOil
- Обратна връзка:
Лед къси фарове
Тези които аз монтирах са от Aliexpress - цената е около 27-28 долара !
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.