1.За комбито няма какво да се обсъжда.За мен Бялото при Комби РС3 е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Виждал съм я на живо Синя и Черна Комби.Не са това цветовете.Бай Миле постъпи правилно.Не случайно и по Женева и по рекламите Комбито е в обикновен бял цвят,Бляк пакет и Черно Джемини.
2.При Седана има различни възможности.Черна не я поръчах,защото до сега съм карал само черни коли и исках нещо по-различно,а и Бляк пакетът и черната панорама много ми хареса как стои на светъл цвят-контрастира.Хром пакетът за мен не е за модификация РС.
3.В първия момент реших,че ще е Синя,но когато я видях на живо отзад-трагедия
4.Поръчах я Метално Сива,но и там черният пакет щеше да се загуби.А и самото Метално Сиво синее.Синее както антрацитът на Екстрийма.На джанти за мен стои убийствено добре,но като цвят на кола не е за РС.За другите модификации стои отлично с хром елементите.Например Илковата от Пловдив.
5.Самуил ми предлагаше да я взема Стомана Сива.Цветът е приятен и Бляк пакетът контрастира,но тогава салонът трябваше да е сив,защото червено стоеше нелепо,а това убива агресивното и спортно излъчване.Всъщност Сами ми изпрати линк с много комбинации и снимки.Сега в нета вече е пълно с инфо,но преди година не бе така.Бяла за мен не бе вариант,защото не исках да са еднакви с Мильовата.
6.Имах още време да променям цвета,но трябваше да реша.Просто си казах и се попитах???????????Абстрахирай се Иване от всякакви предразсъдъци и си кажи каква ти харесва.Ами отговорът бе Жълта или Червена.Черните елементи контрастират убийствено и на двата цвята,а червените Супорти и Червено Черният салон просто заспиват с Червено или Жълто.Жълтото ако беше запазено само за РС модификацията може би щах да я взема.Лошото на този цвят е,че всеки който си купува Шкода с цел таксиджийски услуги я поръчва Жълт спринт.
Обадих се на Илиана и тя смени Металното Сиво с Коридата.Това е то,приятели.
Между другото, Рали Зеленото е само за РСмодификациите,но може би трябваше да е малко по-тъмно.
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)

..........................другото като за товарно пикапче не изглежда лошо...............абе убавички са и двечките ама БЕЛИЧКИ и ПОСЪРНАЛИ ми се виждат..........