SUPERB МК1 Typ (3U4) (12.2001г. до 03.2008г.):Полезни съвети и техническа информация

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2001г. до 2008г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
nikozo

Škoda Фен

Гараж: Skoda Fabia I Combi 1.4TDi 75PS TST-racing 110PS
Skoda Superb I 1.8T 150PS TST-racing 200+PS
Обратна връзка:

SUPERB МК1 Typ (3U4) (12.2001г. до 03.2008г.):Полезни съвети и техническа информация

Мнение от nikozo »

В тази тема, ще се публикуват полезни съвети и техническа информация, който биха били полезни за собствениците на Superb (3U4) МК1.

1.Табло, бутони и тяхното приложение.
Изображение
Изображение

2.Скоростомер и информация за приборите.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

3.Кутия с бушони. Онисанието е за пълния пакет от екстри.
Изображение
Изображение
Изображение

4.Крушки фар.
За подмяна на къси светлини, при някой модели с xenon или допълнително поставен такъв е нужно демонтиране на предна броня и фар. При нормални крушки има декоративни капаци под предните калници който се отварят и има достъп до къса светлина
Изображение
Изображение
5.Крушки стоп.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
bobi-rz

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Superb I 1.8T 150PS TST-racing

Мнение от bobi-rz »

Ръководство на български
B5_Superb_OwnersManual-min.pdf
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ШкодаБ

Шкода Новак

Мнение от ШкодаБ »

Здравейте имам шкода супърб 1.9 131 кс. 2005 автомат на скоро ми се появи следния проблем със задна предавка почна от време на време да не включва все една съм на неотрална някой път си включва също и преритва по някога въпро са ми е някой имал ли е този плоблем скъпо ли е отремонтирането и мога ли да я карам така да не се прецакат и останалите предавки ? Благодаря предварително
Публикувай отговор

Обратно към “Superb I”