колега. Не се притеснявай толкова за 17-ските и гума на 45, кара се. Някой караме и 18/40 така че, не е болка за умиране. Само се внимава повече с дупките Влизам в клуба - Октавия 3FL, 1.8TSI, 7DSG, 180 к.с.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Влизам в клуба - Октавия 3FL, 1.8TSI, 7DSG, 180 к.с.
Честито и от мен и добре дошъл при нас, конфигурация ти е топ
колега. Не се притеснявай толкова за 17-ските и гума на 45, кара се. Някой караме и 18/40 така че, не е болка за умиране. Само се внимава повече с дупките
Инече визията на колата е различана.
колега. Не се притеснявай толкова за 17-ските и гума на 45, кара се. Някой караме и 18/40 така че, не е болка за умиране. Само се внимава повече с дупките Магистрала няма финал ....."masterOne"
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Някои с 19 на 35 даже 
225, 45,17 е достатъчно балонна гума. Стои красиво.
От там нагоре вече става леко притеснително.
Ако има възможност, пломени конфигурацията. Само джантите, ням да има проблем да смениш!
Да идва със 17,и ще и вземеш едни зимни 17 или 16,както си решиш.
Иначе ако дойде сега с 16,летните гуми трябва да се продават.
225, 45,17 е достатъчно балонна гума. Стои красиво.
От там нагоре вече става леко притеснително.
Ако има възможност, пломени конфигурацията. Само джантите, ням да има проблем да смениш!
Да идва със 17,и ще и вземеш едни зимни 17 или 16,както си решиш.
Иначе ако дойде сега с 16,летните гуми трябва да се продават.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
Sec8200
- Гараж: под наем
а 17ки, малко да поддадеш и ще те качат на 19ки във форума...
пази се, че ластика е бърз, облъчването е силно![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
пази се, че ластика е бърз, облъчването е силно
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Чудесна конфигурация. Благородно ти завиждам, че колата ще ти пристигне края на януари. Аз след седмица ще разбера датата, но не се надявам да е преди март.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- Германеца
- Гараж: Skoda Rapid Spaceback 1.6 diesel, 90 PS, 7 DSG,
Skoda Octavia 3 RS, 2.0 diesel, 184 PS, 6 DSG
Добре дошъл и леко чакане. +1 за спортния пакет и летните 17“. ![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Добре дошъл. Чудесен избор. 180к.с. не са никак малко. Колата ще върви много.
Не прави глупости с 16ките. Грозна ще е. 16ките освен малкия цолаж са тесни - 6.5инча.
Гледай широчината да е 7 инча минимум, ДА НЕ Е ПО-МАЛКА, смешна ще е колата.
Hawk са смотани.
Не са за тази кола.
1. Гума 50 височина вместо 45 ще е хем грозно, хем излизаш от всякакви параметри. Също голяма глупост.
Колата ще има доста коне, но максимум 225 Широка гума слагаш.
235 вече ще я спъне. Скоро тук и такъв акъл ще ти дадат
- За зимата:
Вземаш 17ки 7J Терон, 225/45/17 Зимна Гума слагаш и си караш без проблеми.
- За лятото:
Вземаш 18ки 7.5J Аларис 225/40/18 Лятна Гума и си караш без проблеми.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- yep4u
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8TSI DSG 4x4
Поздравления за избора на модел и конфигурация! Цвета е много красив според мен, аз поръчах моята със същия цвят и я чакам горе-долу около твоята дата. 
Дано наистина чакането да е толкова!
Дано наистина чакането да е толкова!
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
В пакета Vision си е триспицов мултиволан,а в спортния пакет пак е триспицов,но е този "рязания'отдолу(спортния,като при vRS),но не идва мулти.Затова ги искат тези 200лв.
Слагай 17-ки!Мен малко ме е яд,че не я поръчах със.Но,финанси,какво да се прави
- gdadov
- Гараж: Octavia 3FL, 1.8TSI, DSG, 180к.с.
Взел съм я с 16-ки ще я покарам малко така, все пак сегашната ми кола е с 15-ки и гума 65, но за лятото съм на 17-ки и аз исках да я взема с Hawk, но доста качваха цената.
За мутифункционалния волан, аз го разбирам, че се плаща за нещо което вече е включено в пакета, просто е недомислие в конфигуратора, самите дилъри от ЕТ признаха, че е грешка и се плаща двойно, но сам отака на 100% идвал мулти, иначе било 50:50.
За мутифункционалния волан, аз го разбирам, че се плаща за нещо което вече е включено в пакета, просто е недомислие в конфигуратора, самите дилъри от ЕТ признаха, че е грешка и се плаща двойно, но сам отака на 100% идвал мулти, иначе било 50:50.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Добре дошъл и от мен! Това, че сегашната ти е с 15", не означава, че новата трябва да претърпи плавния преход през 16". Нищо, поръчал си я така, покарай си я. Може пък на теб да ти харесва така! Внимавай с този форум, че веднъж облъчен, губиш девствеността завинаги
пп. а да знаеш какви 18" имааа....мамата си жаса![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
пп. а да знаеш какви 18" имааа....мамата си жаса
goAPR
- gdadov
Честита Нова 2018г на всички!
Количката трябва да е произведена вече, чакам я до края на месеца
. Понеже обаче идва с летни гуми съм се активизирал да и търся зимни - спрял съм се на Continental Wintercontact TS 860 (205/55 R16 91H). Оказа се обаче, че това си е доста търсен модел и по гумаджийниците и поизчезнал.
Чудех се някой дали може да сподели опит от поръчване на гуми от сайтове като примерно bg.avtogumi.bg и подобни и какъв е шанса да ти изпратят някакви залежали а не производство от последните месеци?
Благодаря ви предварително !
Количката трябва да е произведена вече, чакам я до края на месеца
. Понеже обаче идва с летни гуми съм се активизирал да и търся зимни - спрял съм се на Continental Wintercontact TS 860 (205/55 R16 91H). Оказа се обаче, че това си е доста търсен модел и по гумаджийниците и поизчезнал. Чудех се някой дали може да сподели опит от поръчване на гуми от сайтове като примерно bg.avtogumi.bg и подобни и какъв е шанса да ти изпратят някакви залежали а не производство от последните месеци?
Благодаря ви предварително !
-
Sec8200
gdadov, при поръчката от автогуми.бг пишеш в заявката какъв ДОТ искаш да са, да са 4 еднакви и от една държава и ще го спазят.
Вземи си с борд (FR).
Най добрата цена 2016 беше в Порше, че и гаранция даваха 2г...
Вземи си с борд (FR).
Най добрата цена 2016 беше в Порше, че и гаранция даваха 2г...
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Чак сега виждам темата.
Честито колега. Идеална конфигурацията. Колегите са прави джантите малеят на тази кола еле па с този мотор. Изобщо не трябва да се притесняваш за конфорта при профил 45 на 17ка джанта. Относно избора на Конти TS860 си на прав път. Аз съм с такива и съм супер доволен. Не знам дали се предлага борд за джантата на 16ки гуми ,но задължително попитай.
Айде всички чакаме 1.8 DSG за преки впечетления.
п.п. Май ще си първия със чистачката на задния джам. Добре ,че колата е тъмна и няма много да се набива на очи.
Честито колега. Идеална конфигурацията. Колегите са прави джантите малеят на тази кола еле па с този мотор. Изобщо не трябва да се притесняваш за конфорта при профил 45 на 17ка джанта. Относно избора на Конти TS860 си на прав път. Аз съм с такива и съм супер доволен. Не знам дали се предлага борд за джантата на 16ки гуми ,но задължително попитай.
Айде всички чакаме 1.8 DSG за преки впечетления.
п.п. Май ще си първия със чистачката на задния джам. Добре ,че колата е тъмна и няма много да се набива на очи.
-
Sec8200
Предлагат се на 16' FR и стоят много красиво с него. Не изглеждат балонни. Преди малко спасиха джантата на един ръб....
- gdadov
Благодаря за полезните мнения! 16-ка гума има опция за FR борд. Continental-ките в коя държава е най-добре да са произведени...далеч съм от мисълта, че се произвеждат в Германия. Не съм карал с такива и нямам много опит с тях, но се доверявам на мнения.
Чистачката съм съгласен, че малко преебава визията, но пък мисля си е практична екстра, а пък и където казваш на тъмния цвят няма да се откроява мног окато ня бяло или металик примерно.
Да, летните съм решил на 17-ки, убедиха ме тука![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Чистачката съм съгласен, че малко преебава визията, но пък мисля си е практична екстра, а пък и където казваш на тъмния цвят няма да се откроява мног окато ня бяло или металик примерно.
Да, летните съм решил на 17-ки, убедиха ме тука
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)