С радост споделям, че скоро и аз се присъединявам към групата. Автомобила влиза в производство първата седмица на 2018г. и трябва да е при мен края на Януари.
Ето я и моята конфигурация:
Цвят: Quartz Grey
Ниво на оборудване: Vision
Екстри:
- Задна чистачка
- Спортен пакет "Dynamic" с тапицерия Grey
- Джанти Alcatras '16
- Хром Пакет
- Камера за заден ход
- Усилен пластмасов щит под двигателя
- Мрежи в багажника
- Auto Light Assist
- Подгряване на дюзите на стъкломиячната уредба.
Излчзох извън бюджета, изкушенията станаха много в един момент.
Много исках да я взема с джантите Hawk '17, но ме опасява че гумата с параметри 225/45/17 не е много за нашите пътни условия,т.к. ми идва малко нископрофилна та ще го мисля на следващ етап това. Не знам дали може да се сложии 55-ца вместо 45?
Другото ми голямо колебания беше за спортния пакет Dynamic, поръчах г осамо заради тапицерията, но после като видях седалките ме съмнява как ще е комфорта с тях и най-вече ми се струва, че пакета няма много да пасне на автомобила и ще изглежда леко абсурдно. След като четох постовете и гледах снимките на колегата igeorgiev82, малко се поуспокоих. Бях стигнал до там, че пробвах да заменя целия спортен пакет и да си взема нормални седалки тип кожа/текстил, но от ЕТ категорично отказват да направят промяна по конфигурацията 1 месец преди изпълненеие на поръчката. Единствения им вариянт, който ми предложиха е да ми пуснат сглобената от мен конфигурация сред дилърите и ако някой я купи, да направя нова такава. Категорично не е опция, ще си взема така - дано да ми е на късмет и опасенията да са били напразни. Друг проблем със спортния пакет е, че в нивото на оборудване Vision е вкл. мултифункционален волан, но за да съм бл сигурен, че щял да дойде такъв трябвало да се поръча отделно. Прежалих 215лв. да си дойде такъв пък да видим дали ще има някаква компенсация по въпроса. То като съм тръгнал така само ще поръчам и спортните педали та като е гарга да е рошава поне
. До сега съм карал малки автомобили тип градски/икономични и ще видим колко ше ми трябва да свикна с тези габарити и мощност, но лека полека ще се нагаждаме един на друг. Ще пускам снимки като има действие, само да не дойде в някой голям сняг, че идва с летни гуми

Благодаря за топлия прием! 17-те са ми в главата за летния сезон, само ми се ще да са с малко по-голяма височина на гумата-поне 50, вместо 45-незнам дали е възможно...