Джанти за Octavia III
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Джанти за Octavia III
Аз не съм разбрал.
Извинявам се.
Защото прочетох, че18 си поръчал в началото. И са сгрешили ширината само. А, то и цолажа.
Извинявам се.
Защото прочетох, че18 си поръчал в началото. И са сгрешили ширината само. А, то и цолажа.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Джанти за Octavia III
Връщай ги. Повече от 18-ка не ти трябва. Излишни харчове за гуми, отделно треперене при дупки, които се намират навсякъде. Виж ако си в Германия, вече отпада треперенето поне. 
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Джанти за Octavia III
И аз съм за 18-ките. Ако пък няма да доплащаш, винаги може да ги продадеш на далавера и да си вземеш други после 
TSI Team
- Германеца
- Гараж: Skoda Rapid Spaceback 1.6 diesel, 90 PS, 7 DSG,
Skoda Octavia 3 RS, 2.0 diesel, 184 PS, 6 DSG
Джанти за Octavia III
Искат доплащане от 20€, което да кажем, че е ОК. Но гуми ще се купуват на всеки две години, все пак. Дупки тук няма, но пък колата от време на време ще се кара и в БГ...
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Джанти за Octavia III
Ако вече имаш 18-ки гуми, може би ще е по-изгодно да ги върнеш и да ти носят 18-ки джантите.
TSI Team
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Джанти за Octavia III
Добрине, извинявам се, ако съм пропуснал някъде снимка? Какви са точно джантите?
Разликата в цената на гумите между 18ки и 19ки е около 70лв на гума (да кажем). Което прави 300лв. повече за 2 години, или 150лв. на година.
Тези сметки са просто коментар по темата 18ки срещу 19ки, а не са насочени към теб, да не прозвучи като финансов въпрос.
Въпрос вече до предпочитание. Все пак Октавиа 230/245 излизат и с 19ки. и не се кара лошо с тях. В Германия и Австрия - кеф да ти е. Вече за БГ е въпрос, дали ще можеш да ги изтърпиш и опазиш.
Аз лично бих си взел 19ки (не че възнамерявам , но като цяло) и бих си оставил 18ките само за зимни.
Разликата в цената на гумите между 18ки и 19ки е около 70лв на гума (да кажем). Което прави 300лв. повече за 2 години, или 150лв. на година.
Тези сметки са просто коментар по темата 18ки срещу 19ки, а не са насочени към теб, да не прозвучи като финансов въпрос.
Въпрос вече до предпочитание. Все пак Октавиа 230/245 излизат и с 19ки. и не се кара лошо с тях. В Германия и Австрия - кеф да ти е. Вече за БГ е въпрос, дали ще можеш да ги изтърпиш и опазиш.
Аз лично бих си взел 19ки (не че възнамерявам , но като цяло) и бих си оставил 18ките само за зимни.

- Германеца
Джанти за Octavia III
Моята първоначална идея беше точно такава, 18“ за зимни, 19“ - летни, понеже последните така или иначе са при мен вече.
Иначе, това са джантите:

На някои може да не им хареса цвета, но за мен е ОК. Не възприемам черни джанти на бяла кола, защото се губят. Струват маса пари, а отдалеч колата изглежда сякаш е с железни джанти, отблизо - да, добре стоят... Другият ми комплект джанти - Пикторис-а, си е алуминиево сив, не искам и другите ми джанти да са пак такива...
+300 лв. на всяка смяна...
Отделно от това стои и въпроса с опазването на самите джанти... Дал съм си още малко време за мислене, така че ще видим...
Иначе, това са джантите:

На някои може да не им хареса цвета, но за мен е ОК. Не възприемам черни джанти на бяла кола, защото се губят. Струват маса пари, а отдалеч колата изглежда сякаш е с железни джанти, отблизо - да, добре стоят... Другият ми комплект джанти - Пикторис-а, си е алуминиево сив, не искам и другите ми джанти да са пак такива...
+300 лв. на всяка смяна...
Последно промяна от Германеца на 01.12.2017, 12:05:00, променено общо 1 път.
- Германеца
Джанти за Octavia III
Там е работата, за едно лято летния комплект гуми се изхаби, от сервиза изобщо не ми ги върнаха, автоматично на боклука. Така че летни гуми предстои да се купуват. Затова има и дилема с джантите. Ако имах 18“ летни гуми на разположение нямаше да мисля по въпроса.PRO написа:Ако вече имаш 18-ки гуми, може би ще е по-изгодно да ги върнеш и да ти носят 18-ки джантите.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Джанти за Octavia III
Джантите са жестоки! Аз лично бих взел 18”, понеже знам как и къде карам колата. Успех с решението!
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Джанти за Octavia III
И с 19-ки ще е малко по спъната! И по друсаща! 18 на 8,ще са поне 2 кила по тежки от същите 19 на 8,5!
GUNTER SERVICE

- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Джанти за Octavia III
Цветът на Джантата е Брутален и аз на два пъти когато поръчвах
Първо 20ките Испири
Второ 18ките Ево Корс
се чудех дали да сложа този Бронз, но предпочетох Антрацита, че е по-практичен заради Феродо прахоляците.
На червеното стои жестоко.
На бяла не знам как ще е, но Слагай. На пролет естествено. 235/35/19 XL гума
19ка щом е дошла, не я връщай.
Ще иска обаче сваляне колата, защото Джантата много ще я отвори и излагациите на Шкода съвсем ще изпъкнат.
Пикториса за Зимата е перфектен.
Първо 20ките Испири
Второ 18ките Ево Корс
се чудех дали да сложа този Бронз, но предпочетох Антрацита, че е по-практичен заради Феродо прахоляците.
На червеното стои жестоко.
На бяла не знам как ще е, но Слагай. На пролет естествено. 235/35/19 XL гума
19ка щом е дошла, не я връщай.
Ще иска обаче сваляне колата, защото Джантата много ще я отвори и излагациите на Шкода съвсем ще изпъкнат.
Пикториса за Зимата е перфектен.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- Германеца
Джанти за Octavia III
La Furia Roja написа: Ще иска обаче сваляне колата, защото Джантата много ще я отвори и излагациите на Шкода съвсем ще изпъкнат.
Аааааа, ти не си облъчвател, ти си господаря на облъчвателите
Ама засега не мога да я пипам откъм сваляне, въпреки че бих искал малко.- Германеца
Джанти за Octavia III
Как да те разбирам, Сами? По-големия цолаж са по-леки?bega4kata написа: 18 на 8,ще са поне 2 кила по тежки от същите 19 на 8,5!
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Джанти за Octavia III
Не. Обратното. По-голям цолаж = по-тежки.Германеца написа:Как да те разбирам, Сами? По-големия цолаж са по-леки?bega4kata написа: 18 на 8,ще са поне 2 кила по тежки от същите 19 на 8,5!
goAPR