Octavia 3 FL vRS245 - redalex

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
redalex

Skoda Electric

Гараж: i3

Мнение от redalex »

Капачките са в едно пликче в багажника ... чудех се дали да ги слагам.
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Колега, имаш ли на мултимедията перформанс опцията?
Изображение
Изображение
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Мнение от Stuci »

17" е идеален "зимен" размер за О3 :) За останалото - всеки си има виждания по въпроса :) Нормално е в коментарите да залитаме към рейсинг визията, защото е маниашко, но в София положението "бива" само около централните райони на града. Мръдваш вечерно време извън центъра и си на нокти кога ще издрънчи 18ската/19ската на умряло... После започва едно гъзене, оглеждане, светене с фенерчето на телефона...не си е работа [smilie=sarcastic.gif] Недай боже комбинация от вечерно време и проливен дъжд, запълнил всички дупки - пускаш се дори по централна уличка и вероятността да издрънчиш на лошо е мноооого голяма. Ял съм го в подобна ситуация и аз съм се гъзил след попадане в дупка, и аз съм светил.
Още нещо - извинете ме, че леко ще хейтна, но като карах ВРС230 фейс, обут с 18" усетих возията му меко казано стегнато ;) Аз (и жена ми) бих преглътнал подобна возия, само ако има комфорт режим, който да прави возията като при Супърб 3. В този ред на мисли, на мястото на колегата дори щях да продам и летните 19", за да забия нещо маниашко на 17", преко сили на 18".
goAPR
Аватар
redalex

Skoda Electric

Мнение от redalex »

BlackPearl написа:Колега, имаш ли на мултимедията перформанс опцията?
Да същото е... само бутоните в ляво и дясно за различни - мога после да ти го снимам.
Последно промяна от redalex на 01.12.2017, 10:41:50, променено общо 1 път.
Аватар
redalex

Skoda Electric

Мнение от redalex »

Stuci написа: В този ред на мисли, на мястото на колегата дори щях да продам и летните 19", за да забия нещо маниашко на 17", преко сили на 18".
Минаха ми такива мисли...
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

BlackPearl написа:Забравяш, че на него може да не му пука кой ги харесва и кой не.
Важното е той да си ги харесва. За зимата са , да си ги търкаля с кеф! [smilie=music.gif]
Те като се завъртят може да изглеждат готино.
На мен и черните 19ки също на място малко не ми харесват, като някакви цветя са, но като се завъртят са бруталия.
Така е, всеки си прави колата, както му харесва, или си е мислил, че ще му харесва.
Нали за това е форума да си бъбрим. И да си споделяле мнение. Иначе, за да не обидим никой, трябва да си мълчим.
Ето, смятам, че ти си развали колата със стейч 4,но ти може и да не си на това мнение. Няма да се разсърдиш сега ако ти го кажа. Не се сърдете на тези, които са на различно мнение. Колегата, сега трябва да се разсърди на Иван и на мен и на следващата среща да не ни поглежда.
Дали му пука или не, мен не ме интересува.
На мен ми пука понякога, какво мислят хората.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Мнение от BlackPearl »

Значи,
Въпреки, че сме форум и всеки си пише каквото мисли, за мен лично е нормално да има изказ и подход при писане.
Всеки си пише от неговата камбанария, както на него му изнася и не се съобразява с другия и неговите потребности. Не за всеки всичко е тунинг, мания за визия и прочие
За това изказах мнение, че не всички са като теб (явно това те подтикна на отговориш на коментара , при положение, че си го написал) да се влияят от чуждото мнение и да се стремят към еди какво си.
Всеки сам си преценява , ние тук си дискутираме и всеки си прави изводите. [smilie=beach.gif]
Изображение
Аватар
todor87

Škoda Racer

Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁

Мнение от todor87 »

Важното е дискусия да става. Някъде там между многото писаници се появява истината, решението, градивното и позитивното.
Аватар
redalex

Skoda Electric

Мнение от redalex »

Ето го едно от менютата на колата и показателите ѝ...
0A7325DC-0E69-43B0-98E0-4FCE96652AD8.jpeg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Мнение от BlackPearl »

И на Болерото го слагат! [smilie=ireful1.gif]
Можеш ли да си правиш отделни настройки? Какви показатели да ти изважда в тези 3 "кръга".
А ние, ще си караме с нашите малки екранчета :) .
Изображение
Аватар
redalex

Skoda Electric

Мнение от redalex »

Мисля, че има температура на вода и още някаква щуротия - не се свщам в момента.
Така или иначе рядко ги пускам тия гаджети.
Дисплея основно седи на радио или музиката от картата... евентуално може да си пусна “еко показанията”...
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Ей за тази екстра вече ти завиждам много.
Прав е Иван, че от ваг групата и по специално Шкода са ПЕДЕРАСИ.
При Форд, от както си излезе, си е същия.
Няма месец, след месец, по нещо да променят.
Първо, воланите промениха-счупиха ги, после, емблемите, после дисплея на болерото,и графиката на максидота, после рс 230 с механичен диф, черни накрайници, черен спойлер, после медиите пак(със смарт линк и т.н.),сега сложиха големи спирачки отзад, пак нови медии с тези задължително манияшки функции на медията. И тва за има няма 3 г.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
redalex

Skoda Electric

Мнение от redalex »

Някой има ли подобни наблюдения и евентуално обяснение на следното:
И тази и предишните колк, харчеха повече, ако сипя Ви пауър, омв 100 или сходен бензин.
Всички казват, че тези бензини би трябвало да са по-икономични, но аз виждам точно обратното...
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Мнение от BlackPearl »

bega4kata написа:Ей за тази екстра вече ти завиждам много.
Първо, воланите промениха-счупиха ги, после, емблемите, после дисплея на болерото,и графиката на максидота, после рс 230 с механичен диф, черни накрайници, черен спойлер, после медиите пак(със смарт линк и т.н.),сега сложиха големи спирачки отзад, пак нови медии с тези задължително манияшки функции на медията. И тва за има няма 3 г.
Всичко се ядва и може да се вземе, ама медията НЕ може да се смени. Ей за това..... [smilie=ireful1.gif] И стария (първия за МК3) Колумбус да сложим , да ни съдействат за компонент протекшъна, пак ги няма тези функции.
Мен питаш ли ме, взех си колата и след седмица пуснаха новото болеро.... [smilie=sarcastic.gif]
За това, на следващата ще чакам модела да стане на поне 2 години. На този чаках на година и половина, явно не беше достатъчно.
Изображение
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Мнение от odo »

BlackPearl написа: Мен питаш ли ме, взех си колата и след седмица пуснаха новото болеро.... [smilie=sarcastic.gif]
За това, на следващата ще чакам модела да стане на поне 2 години. На този чаках на година и половина, явно не беше достатъчно.
В това отношение Мазда са най-големите мизерници, там за всяка следваща година променят доста колите си.
redalex написа:Някой има ли подобни наблюдения и евентуално обяснение на следното:
И тази и предишните колк, харчеха повече, ако сипя Ви пауър, омв 100 или сходен бензин.
Всички казват, че тези бензини би трябвало да са по-икономични, но аз виждам точно обратното...
Никога не съм пробвал различен от 100-ца бензин, но както казах в темата за разхода с Бг 100-ца само магистрално 140 км/ч с половин резервоар минах 320км, със 100ца заредена след Сърбия само магистрала 140 км/ч половин резервоар ми стигна за 420-440км [smilie=pardon.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”