Вярно да се чуди човек как въобще е вървяла?!
Günter Service - гаражът на Сами! - Варна
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- tekamata
Ай сиктир бе драги зрители!
все едно на мазут я е карал ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
На колко километра е тази кола?
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
-
yvd1988
Привет от един нов и много много Благодарен клиент, накратко карам ауди а4 96 година с проблем в оборотите( вече без за мое много голямо щастие) . Евала на Сами как за 1 час +- върна живота в моята кола и удоволствието да си я “търкалям” отново, подкрепям сервиза с две ръце и смятам да го препоръчам на всеки мой приятел ! Момчета благодаря от все сърце че ви има, и за мой късмет сме в един град, определено няма да изневеря и при проблем ще се върна при вас!
-
novfen
Колеги благодаря на всички които пишат тук.
След като прочетох всичко минах 400 км. и си оставих колата
на доверие за ремонт на Самуил /без да се видим дори/.
Сега след ремонта все едно карам нова кола.
Момчетата заслужават всички суперлативи споделени по горе.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ!
След като прочетох всичко минах 400 км. и си оставих колата
на доверие за ремонт на Самуил /без да се видим дори/.
Сега след ремонта все едно карам нова кола.
Момчетата заслужават всички суперлативи споделени по горе.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ!
-
iuli79
Невероятен сервиз с двама големи професионалисти.От 4 месеца не бях изпитвал удоволствие да шофирам Пасата си.Но след тяхната намеса вече е факт.Продължавайте все така.Гюнтер сервиз вече е моя доверен сервиз.
![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
-
Росен Христов
Здравейте,
Днес за първи път бях при Самуил за подмяна на подгр.свещи и термостат. Колата имаше и един много дразнещ шум при ниски обороти на студено. Всичко е ОК след ремонта. Благодарности. Препоръчвам ги на всички колеги, особенно за трудно разгадаеми проблеми както при мен за този адски дразнещ ШУМ, с който се разделихме вече.
П.П.Колата е О2 1,9 ПД с DSG.
Днес за първи път бях при Самуил за подмяна на подгр.свещи и термостат. Колата имаше и един много дразнещ шум при ниски обороти на студено. Всичко е ОК след ремонта. Благодарности. Препоръчвам ги на всички колеги, особенно за трудно разгадаеми проблеми както при мен за този адски дразнещ ШУМ, с който се разделихме вече.
П.П.Колата е О2 1,9 ПД с DSG.
O2 1,9 PD DSG
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Най новото поколение Халдекс, след 2013,какъвто е при Октавия 3,Суперб 3,Карок и Кодияк.
За 100 000 и е приключил.
Предното поколение го водят без филтър, но всъщност имаше. Този наистина си няма.
Помпата е спряла поради силно замърсяване и ел. частта и е силно нагоряла и повредена. Дава почти на късо съпротивление и дори без помпена част не завърта.
Отремонтирана е и клиента пак е с пълноприводен автомобил.
Препоръчвам, при всяка смяна на маслото - (50 000км.), да се сваля и помпата и да се почисва и ревизира всичко, защото не знаеш, къде ще те остави на пътя, точно когато не трябва.
За 100 000 и е приключил.
Предното поколение го водят без филтър, но всъщност имаше. Този наистина си няма.
Помпата е спряла поради силно замърсяване и ел. частта и е силно нагоряла и повредена. Дава почти на късо съпротивление и дори без помпена част не завърта.
Отремонтирана е и клиента пак е с пълноприводен автомобил.
Препоръчвам, при всяка смяна на маслото - (50 000км.), да се сваля и помпата и да се почисва и ревизира всичко, защото не знаеш, къде ще те остави на пътя, точно когато не трябва.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Никола Иванов
- Гараж: Octavia 2 1.9TDI
Karoq 2.0TDI 4x4 DSG - Обратна връзка:
Има ли шанс да е имало някакъв фабричен проблем, който да е довел да замърсяването? Или се оказва просто калпаво конструиран този възел? Ако стане масов проблем би било отчайващо.
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Баси,тея от година на година по-калпави ги правят,иди после купувай нови модели
То добре ,че беше ти да ни светнеш и за предното поколение,защото можеше,досега и аз да съм хвърлил помпата ако не ми беше сменил филтъра.Много ценна информация и голямо благодаря ,че го сподели ,Сами ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
То добре ,че беше ти да ни светнеш и за предното поколение,защото можеше,досега и аз да съм хвърлил помпата ако не ми беше сменил филтъра.Много ценна информация и голямо благодаря ,че го сподели ,Сами ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Dieselgate Team member
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Знаеш ли какъв е фабричния дефект?Просто този път са си спестили и филтъра,който на предното поколение според тях беше "вечен".Ето това според мен си им е фабричния дефект на тези "гений"Никола Иванов написа:Има ли шанс да е имало някакъв фабричен проблем, който да е довел да замърсяването? Или се оказва просто калпаво конструиран този възел? Ако стане масов проблем би било отчайващо.
Dieselgate Team member
- Sawyer
- Гараж: ///
Естествено, че ще се “чупят” - те така са проектирани. Нали трябва след едно предварително заложено време да си платиш за ремонт или пък директно да си купиш нова кола. Как иначе ще се върти колелото и ще функционира икономиката? 
Това са нормални неща. Консуматорското общество направи така, че вече да няма дотолкова добри продукти, че да са на практика вечни. Всичко е еднодневка, всичко се “чупи”, включително автомобилите. Тъжно, обаче по съвременните стандарти 100k км е приемлив ресурс на някакъв агрегат в кола![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Важното е, че има специалисти като Сами, които решават такива проблеми, когато се сблъскаме с тях.
Това са нормални неща. Консуматорското общество направи така, че вече да няма дотолкова добри продукти, че да са на практика вечни. Всичко е еднодневка, всичко се “чупи”, включително автомобилите. Тъжно, обаче по съвременните стандарти 100k км е приемлив ресурс на някакъв агрегат в кола
Важното е, че има специалисти като Сами, които решават такива проблеми, когато се сблъскаме с тях.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Сами само помпата ли заминава? А свети ли нещо по таблото или като на старата мълчи като г.з. И като влезнеш в калта и чак тогава разбираш, че си караш кола на предно...
Бееееее.....
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Мълчи.Не светва индикация. Като влезеш в снега и разбираш лошата новина ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
GUNTER SERVICE

- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Мамка му и прасе. Това, което не ми е ясно е отде иде толкова гняс. Почвам да си мисля, че маслото е правено да се съсирва след определен цикъл, иначе откъде...
Иначе елегантно решение - вместо да сменяш филтри, сменяш помпи. Кво му плащаш...
Иначе елегантно решение - вместо да сменяш филтри, сменяш помпи. Кво му плащаш...
Бееееее.....
- al3xxx
- Гараж: Skoda Octavia II Elegance 2.0TDI 140ps bkd
Seat Leon mk1 1.9TDI 110ps ASV
Audi 80 B3 1.8s 90ps NE (зимният танк)
И аз да благодаря на Сами и Васко - миналата седмица обслужиха цялостно моята каляска. Сега давам газ по-смело хаха
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.