Сребриста или капучино бих казалBlackPearl написа:Бяла и сребриста кола най-трудно се докарва.
Еуратек
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Еуратек
Аз съм имал доста бояджийски ходения в Еуратек, но най-добре ми оправиха прага в Топмотор на Хладилника след Токуда. Последния път отпред бронята във Ветек се наду на няколко места с мехурчета, но не ми се разправяше. Ще чакам следваща генерална щета.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Еуратек
Ами най-вероятно ще я закарам във Ветек, защото ми е най-удобно като локация. Дано да се оправят с цвета
То кво да му сбъркаш...Оставят я на шприц кит и цвета ще е 1:1 хехехех
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Еуратек
Имате код на боята (Виктория е 4L4L) на видно място, на конфигурацията Ви, и в колата, и в книжката, наврете ги в очите на бояджията,
после да видим какво ще каже.
Поздрави.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Еуратек
До някъде ги съжалявам бояджиите. Спрях да си взема кафе от машина, преди да си оставя колата, ако не се лъжа в лазурит. Виждам един човек там и му разправям за моите проблеми и как два пъти не ми олучват боята. Показа ми карнетка със сиви бои, около 10-ина вида. Били за един и същи цвят на пежо и ги напсвали индивидуално за всяка кола, според различията в цвета.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Еуратек
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- JORDITO
Еуратек
Копат вече, вчера минах. Заградили са и вътре имаше багери
- yep4u
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8TSI DSG 4x4
Еуратек
Мисля, че ще е или зад Кауфланда между двете Дружби или срещу него /залепен до новия шоурум на Опел/. Според мен ще е на първото място.Bobeca написа:Къде точно се пада на Цветан Лазаров?
- JORDITO
Еуратек
Точно срещу входа на паркинга на Кауфланд. Откъм Цв.Лазаров е заградено по дължина със синя ограда от ламарина.
- Filip Andonov
- Гараж: Octavia LK