Срещи в София

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Срещи в София

Мнение от odo »

Гестапото написа:slavkoff, добре дошъл и във форума :)

Отвори си после отделна тема в раздела спрямо модела. Обикновено тея теми отиват по 30-40 страници и то след като си решил от какво да тръгнеш [smilie=sarcastic.gif]
rofl rofl
Тоше с това си мнение ми оправи деня.
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Срещи в София

Мнение от Stuci »

Здрасти, Славков, добре дошъл! :)

Конфигурирай бъдещата кола с ремап, спортно окачване и полусликове, че мамата си жаса в последно време... [smilie=sarcastic.gif]
goAPR
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Срещи в София

Мнение от Вероломния Кръчмар »

PRO написа:Следващ чалендж. Колко мангала ще влязат в октавията!? [smilie=sarcastic.gif]
Продължението на чаленджа - какво ще е останало от Октавията, след като мангалите излязат от нея. [smilie=sarcastic.gif]

На скарата си говорехме по темата с Майстор Иво skauta и тогава дадох предложения за зимни срещи, независимо от времето, стига да искате и да сте уверени в себе си и със подходящи гуми.

Хубаво е срещите да са през деня и в почивните дни.

Първото предложение - едно гости на Цвети/Шкодичка някъде в Банкя. Продължение - отскачаме до Клисурския манастир след Банкя, хубави снимки ще станат, и на поляната, и на фона на манастира. От обяд до към 17 и после газ към София.

Второто предложение - дружно качване до телевизионната кула на Копитото и ядене на блага и гъста боб чорба, лично от мен забъркана и в подходящ съд донесена и по равно между пръсъстващите разпределена. Много върви със селска баница. Яде се и при -20 градуса, а толкова нема да имаме скоро. Гледката от неработещия лифт към София спира дъха.

Трето предложение - среща на гърба на Панчаревското езеро, при базата на канутата, след заведението има паркинг, дето да ни събере всичките. Пак неограничени възможности за снимки и веселба

И за финал - сетете се за някоя хижа близо до София, подходяща за еднодневна разходка, дето може да идем и сами да си сготвим и ето Ви още един вариант на скара във студа.

Поздрави.
Последно промяна от Вероломния Кръчмар на 16.11.2017, 13:30:40, променено общо 1 път.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Срещи в София

Мнение от PRO »

Подкрепям и трите точки, без значение в каква последователност!
TSI Team
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Обратна връзка:

Срещи в София

Началство, има и 4-та точка. [smilie=sarcastic.gif]

наздраве

Решете кое искате първо и кажете, не е нещо сложно, просто трябва да изберем от къде да започнем.

Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Powered by CAXC

Срещи в София

Мнение от PRO »

Да, признавам пропуска. Финала може да го направим при Любомиров :D
TSI Team
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Обратна връзка:

Срещи в София

И аз за него се сетих, стига той да е навит.

Поздрави.

Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Срещи в София

Мнение от The Hooligan »

slavkoff написа:Здравейте колеги, от доста дълго време ви следя и много ви се кефя на форумната активност.

Здравей и добре дошъл!
Ford Focus 2025 - НЕ ГОРИ МАСЛО
hvp800

Škoda Ludicrous

Срещи в София

Мнение от hvp800 »

The Hooligan написа:
slavkoff написа:Здравейте колеги, от доста дълго време ви следя и много ви се кефя на форумната активност.

Здравей и добре дошъл!
Здравей и от тук, спомням си срещата на Камбаните , и май се чудеше за Супърб 4х4 280к. Ако е така , направо взимай , без да се чудиш [smilie=sarcastic.gif]
Но една отделна тема винаги ще ти е от полза.
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
Аватар
slavkoff

Škoda Racer

Гараж: подземен
Обратна връзка:

Срещи в София

Мнение от slavkoff »

hvp800 написа: Здравей и от тук, спомням си срещата на Камбаните , и май се чудеше за Супърб 4х4 280к.
Да, чудих се за Супърб 280, но бюджета рязко изтъня, след като си взех ново жилище.
И отново съм във фаза размисли и страсти.
VRS
Аватар
skauta

Škoda Фен²

Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI

Срещи в София

Мнение от skauta »

Бат Ице, аз съм за първа точка, щото на Клисурския не съм ходил, ама все пак не пречи да го съчетаем с някоя твоя баница или супа, че да не дойдем много гърла за Цвети и тя да се види в чудо жената. :) Ако не ме домързи може и аз да направя нещо. Аз си казах, остават другите за мнения.
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Обратна връзка:

Срещи в София

Майстор Ивчо, привет.

Значи ходиме до Банкя, не притесняваме Цвети, просто сме и по-удобно за среща, не да се силиме да и се напиняме у къщата. [smilie=sarcastic.gif]

Може само за малко, за майтап, да задръстиме със Шкоди улицата пред дома и, тя да снима от прозорец или от балкон и после да има да се хвали какво гости я е уважило.

Има достатъчно места в Банкя, където да се съберем, седнем и да похапнем, да паркираме колите и да се видим, без да се чувства колежката неудобно.

Поздрави.

Аватар
stefan L

Skoda Electric

Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.

Срещи в София

Мнение от stefan L »

Вероломния Кръчмар написа: ядене на блага и гъста боб чорба, лично от мен забъркана и в подходящ съд донесена и по равно между пръсъстващите разпределена. Много върви със селска баница.
Ице, за туй дет си написал, навсякъде бих те последвал, заедно с голяма лъжица.......ама ей ги де са Камбаните, а и жълтия сектор ни е близо..... [smilie=pardon.gif]
Волво ЕХ30, 428 к.с.
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Обратна връзка:

Срещи в София

Е ако кажете - нося баница и боб още в неделя, независимо къде. Другите ми 4-ри предложения са за да разнообразим сбирките и за да не бие колежката път до София, след като желае да уважи среща, но е с бебе.

Поздрави.

Аватар
PRO

ŠKODA MASTER