Octavia комби, ел/ багажник

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
APETKOV

Шкода Новак

Мнение от APETKOV »

Здравейте, имам проблем с задните елетрически амортисьори на комбито. Бяха демонтирани и след монтажа обратно, изкачат от ябълките където се захващат. При всяко затваряне на багажниика се изважда от някъде. Някой има ли представа дали има нещо по-специално при монтажа и как мога да реша проблема. Технически си работят, автомобила не е гранционен.
Мерси предварително
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
Обратна връзка:

Мнение от skodko »

Закпчани ли са скобите на ябълките?
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
APETKOV

Шкода Новак

Мнение от APETKOV »

колега не виждам да има скоби при мен честно казано. От горната страна където се закачат за багажната врата се виждат някакви телчета които влизат в края на амортисьора , намерих схема на амортисьорите. Не виждам да се предлагат като отделна част скоби. Днес ще кача снимка как са сложени.

----> схема https://skoda.7zap.com/en/cz/octavia/oc ... 27-827020/

.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”