Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Svetilio написа: аз съм 74 кг 174 см , жена ми 43 кг с мокри дрехи.
Същата комбинация папагали сме и ние...
Svetilio написа: Вземи това което ти е на сърце, не забравяй че парите за каско , регистрация , обслужване на нова кола/ фолио, керамика/ също не са малко пари/
Това лично ми накланя везните към Октавията, понеже разликата е осезаема със Супърба.
Според мен рс-а ТРЯБВА да го тунинговаш човек.За мен рс ,е да си го направиш нещо.Стоков ми е тъпо поне на мен.Да не се обидят другите колеги,ама си иска едни джанти,окачване и повече коне.А ти не си надъхан за такива глупости.Въпреки че,....чети още тука и....може 400 коня да са ти малко
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
bega4kata написа:Според мен рс-а ТРЯБВА да го тунинговаш човек.За мен рс ,е да си го направиш нещо.Стоков ми е тъпо поне на мен.Да не се обидят другите колеги,ама си иска едни джанти,окачване и повече коне.А ти не си надъхан за такива глупости.Въпреки че,....чети още тука и....може 400 коня да са ти малко
Чистокръвна психоатака. Този пост влияе много на подсъзнанието. Сега не го осъзнаваш, но след 1 година...майкооооу....Ако си поне малко лабилен, почервенената част от цитата прелива чашата и вече си започнал да кроиш тунинг планове Мнооооого е хлъзгаво тук при нас, мнооооого е хлъзгаво...
Вариантът ОК3 ЛК ТСИ 180к.с. е чудесен избор. Красива и наточена кола със сериозна мощност.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
bega4kata написа: Според мен рс-а ТРЯБВА да го тунинговаш човек.За мен рс ,е да си го направиш нещо
Да така е , трябва да го покриеш с Бурка и да не го караш
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
bega4kata написа:Според мен рс-а ТРЯБВА да го тунинговаш човек.За мен рс ,е да си го направиш нещо.Стоков ми е тъпо поне на мен.Да не се обидят другите колеги,ама си иска едни джанти,окачване и повече коне.А ти не си надъхан за такива глупости.Въпреки че,....чети още тука и....може 400 коня да са ти малко
Чистокръвна психоатака. Този пост влияе много на подсъзнанието. Сега не го осъзнаваш, но след 1 година...майкооооу....Ако си поне малко лабилен, почервенената част от цитата прелива чашата и вече си започнал да кроиш тунинг планове Мнооооого е хлъзгаво тук при нас, мнооооого е хлъзгаво...
Хахаха къде попаднах аз... Очаквам след 2 дена да ме зарибявате да купувам Cessna, че да ми са добре конете
bega4kata написа: Където трябва я карам.Пръскам АПР-и навред
Ами като си казал Сами, колегата да си вземе един РС за 50 000лв
и после
Интейк 1000лв
Кат 200 клетки 2200лв
Софт АПР Стейдж 2 2600лв
Съединител Закс ако е ръчка 2600лв
Други разходи по тунинга 2000лв
Абе 10 000лв тотал или общо за 60 000лв къде му е бюджета ще има наточен РС 340-350к.с.
Това е най-добрият вариант за тези пари за мен. Ще пръска
bega4kata написа: Където трябва я карам.Пръскам АПР-и навред
Ами като си казал Сами, колегата да си вземе един РС за 50 000лв
и после
Интейк 1000лв
Кат 200 клетки 2200лв
Софт АПР Стейдж 2 2600лв
Съединител Закс ако е ръчка 2600лв
Други разходи по тунинга 2000лв
Абе 10 000лв тотал или общо за 60 000лв къде му е бюджета ще има наточен РС 340-350к.с.
Това е най-добрият вариант за тези пари за мен. Ще пръска
Забрави някои неща.
генерацийка 2-2500
и др.
джанти ,гуми 235,окачване,свещи рс7,интерколер........спирам
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Никакво чуство за такт у вас бре.
Ще откажете човека. Казва се първо : Абе вземи я и за 1500- 2000 хилки макс. ще я направим пушка. После вече на час по лъжичка се доставя истината.
п.п. Как се съобщава цена в БГ
Клиента пита : Колко струва ?
Продавача казва : 100
Ако няма отрицателна реакция в клиента добавя : Евро
Ако пак няма реакция добавя: Без ДДС
И ако и това е поносимо продавача казва : Е това е цена на квадратен метър.