Dragon Skin е цветаAudirulzz написа:Особенно Спортлайн с Драгон грийнigeorgiev82 написа:Моите 5 евро(стига с тез стотинки)
Аз ако имах парите за Супърб,не бих взел никоя Октавия била тя и vRS.
Избор на нова кола - Octavia 3 FL vs. Superb 3
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
- odo
- Гараж: Х3 М40i
За 55к взимаш С3 Edition 220 6DSG
Слагаш един smart light - 1300, ел. седлака с памет - 740 и за 57к имаш много повече кола от O3 vRS, пък била тя и 245![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Слагаш един smart light - 1300, ел. седлака с памет - 740 и за 57к имаш много повече кола от O3 vRS, пък била тя и 245
- yep4u
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8TSI DSG 4x4
Въпросът по-скоро е дали да се спестят част от парите и да се вземе Октавия с 95% еднакви екстри със Супърба.igeorgiev82 написа:Моите 5 евро(стига с тез стотинки)
Аз ако имах парите за Супърб,не бих взел никоя Октавия била тя и vRS.
Ето от това почване се притеснявамГестапото написа:Оттам се почва - дай зимни 18ки, дай данък, дай генерация, дай бенз ..
Колега, разумът или сърцето?
отг. ако искаш и двете - vRS 230
Благодаря за уточнението. Мисля, че COLUMBUS-а ще отпадне, освен ако не е включен в някои от пакетите. Ще мисля за по-малката навигация все пак.BlackPearl написа:Помисли си добре за медията. Вземеш ли я веднъж, после НЕ МОЖЕ да се смени заради компонент протекшъна. Само китаец, а няма за тези новите.
- igeorgiev82
Дори,и да ги направиш 1:1 от към екстри,няма как да промениш база,междуосие,качество на изпълнение и материали;)А там всичко е в полза на Супърб.Аз взех Октавия,защото нямах за Супърб.Общо взето всеки,който кара Октавия е така
-
Sec8200
- Гараж: под наем
yep4u, ще изкажа нещо заради, което може да ме 'доуволнят' от форума (*1)
Правя уточнение - не се познаваме, акъл не давам!
Направи си така бюджета за кола да не ти тежи. Ясно е, че има яки коли по 60к, и по 50к. Въпросът е - до сега не са ти трябвали, мислиш ли, че са задължителни?
Лично мнение - горе долу 6х месечни дохода (тук вече си варирай какви приходи имаш ти, жена ти, продажба на текуща кола) или 10-15% от месечните доходи (ако е на вид кредит).
Ако не караш като ненормален, до Бургас и 1.2 TSI 110кс ще те закара горе долу толкова бързо като другите, разликата ще е в лукса и цената. Ако сега караш Опел Корса - Супърб скачаш няколко нива нагоре по стълбицата. И пак - ако не караш като ненормален - половината екстри ще си отлежават в гаража и ще се ползват спорадично.
Затова и питах какъв ти е профила. Успех и да споделиш впечатление от тест драйва, макар, че е ясно - ще ти хареса щом си petrol head.
п.п. кефът цена нямал - ако си решил, че сега му е времето и нещата дето съм ти ги написал не те жегват - скачай на каквото ти хареса и повече не го мисли
(*1) ... те така или иначе вече са на път - гледай какво име са ми праснали, аз човекът толкова близък до еврейските разбирания!
Правя уточнение - не се познаваме, акъл не давам!
Направи си така бюджета за кола да не ти тежи. Ясно е, че има яки коли по 60к, и по 50к. Въпросът е - до сега не са ти трябвали, мислиш ли, че са задължителни?
Лично мнение - горе долу 6х месечни дохода (тук вече си варирай какви приходи имаш ти, жена ти, продажба на текуща кола) или 10-15% от месечните доходи (ако е на вид кредит).
Ако не караш като ненормален, до Бургас и 1.2 TSI 110кс ще те закара горе долу толкова бързо като другите, разликата ще е в лукса и цената. Ако сега караш Опел Корса - Супърб скачаш няколко нива нагоре по стълбицата. И пак - ако не караш като ненормален - половината екстри ще си отлежават в гаража и ще се ползват спорадично.
Затова и питах какъв ти е профила. Успех и да споделиш впечатление от тест драйва, макар, че е ясно - ще ти хареса щом си petrol head.
п.п. кефът цена нямал - ако си решил, че сега му е времето и нещата дето съм ти ги написал не те жегват - скачай на каквото ти хареса и повече не го мисли
(*1) ... те така или иначе вече са на път - гледай какво име са ми праснали, аз човекът толкова близък до еврейските разбирания!
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Само че, при вс.еднакво,Октавията е:
1 по лесна за управление
2 по маневрена
3 по послушна в завоите поради по малки центробежни сили от парахода
4 по бърза ,особено при изпреварване
5 по дбре спираща
6 по икономична
1 по лесна за управление
2 по маневрена
3 по послушна в завоите поради по малки центробежни сили от парахода
4 по бърза ,особено при изпреварване
5 по дбре спираща
6 по икономична
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- igeorgiev82
Спри се бре,не всички са циции като тебе
Тук не съм съгласен.Какво значи да отлежават?Аз на служебката ползвам само навигация,волан и педали
-
Sec8200
igeorgiev82, Ванка - няма обидени. Аз, ако не исках да знаете какъв съм щях да си трайкам. Харесвам си се 
Аз не казвам да не си ги купува, но да направи осъзнат избор.
Аз не казвам да не си ги купува, но да направи осъзнат избор.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Само да вметна, че в ТОЗИ форум има един страшен фактор - "облъчване", чийто "данък" е за твоя сметка и впоследствие може да надхвърли многократно спестеното при покупката на автомобила
Сега всички си мълчат и само чакат да си я купиш, за да започне лъчението ![ireful1 [smilie=ireful1.gif]](./images/smilies/ireful1.gif)
Последно промяна от Stuci на 08.11.2017, 17:30:03, променено общо 1 път.
goAPR
- yep4u
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8TSI DSG 4x4
Значи Октавията без RS-ките е за хора със синдром "нямам кеш за Супърб" хахаха
Това е 100% сигурно, няма две мнения.
Ще кажа със сигурност, как съм я усетил и какво е окончателното решение /все едно в Стани Богат участвам, ебаси.../
Това са може би главните неща, които накланят /дори и добавят Октавията/ в чуденката ми.
Днеска съм го писал ден за "размисъл", утре след RS-ката ще се решава за кого ще отиде парата. Иначе е ясно, че ЕТ ще ги приберат май
- Sawyer
- Гараж: ///
То лъчението почна вече. Ето, човекът ще тества vRS-ка
Качиш ли се на тази кола, като вървеж само 280-коньовият Супърб ще те впечатли, а там цената е сериозна. Мисля, че след този тест, ще отпаднат съмненията коя кола искаш
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Здравей Колега. И добре дошъл в този прекрасен и спретнат форум пълен само с НОРМАЛНИ хора.
Доста динамична темичка се е спретнала в това дъждовно време. Ти си в края на правилния път. Първо стигнал си до извода ,че от ново по-хубаво няма второ избрал си правилната марка и трето ,което аз пропуснах да направя е и избора на правилно гориво.
Във всеки един от горните постове има доза истина. Колегите са прави : всеки от своята камбанария взима решения. Аз просто ще допълня и моето мнение по казуса.
За мен избора винаги е бил супер лесен защото Супърба ми идва леко скучен. Не казвам лош просто му липсва много -малко. От друга страна О3 FL във версия различна от vrs ми стои странно. Аз винаги бих взел О3 vrs. Само трябва да знаеш ,че това в никакъв случай не е кой знае колко комфортна кола. Ако обичаш да се отклоняваш от асфалта и да следваш тайфата със нормалните високи коли до разбираш ли най-живописното местенце до ,което вярно пътя не е много хубав ама то тоооолкова много си заслужава да го видиш то със сигурност vrs не е твоята кола. От друга страна с хубави гуми и без залитане в размера на търкалата си е една добре балансирана ежедневна кола.
Важното е каквото и да избереш тази купчина желязо да ти носи кеф всеки път когато я яхнеш. Успех.
Доста динамична темичка се е спретнала в това дъждовно време. Ти си в края на правилния път. Първо стигнал си до извода ,че от ново по-хубаво няма второ избрал си правилната марка и трето ,което аз пропуснах да направя е и избора на правилно гориво.
Във всеки един от горните постове има доза истина. Колегите са прави : всеки от своята камбанария взима решения. Аз просто ще допълня и моето мнение по казуса.
За мен избора винаги е бил супер лесен защото Супърба ми идва леко скучен. Не казвам лош просто му липсва много -малко. От друга страна О3 FL във версия различна от vrs ми стои странно. Аз винаги бих взел О3 vrs. Само трябва да знаеш ,че това в никакъв случай не е кой знае колко комфортна кола. Ако обичаш да се отклоняваш от асфалта и да следваш тайфата със нормалните високи коли до разбираш ли най-живописното местенце до ,което вярно пътя не е много хубав ама то тоооолкова много си заслужава да го видиш то със сигурност vrs не е твоята кола. От друга страна с хубави гуми и без залитане в размера на търкалата си е една добре балансирана ежедневна кола.
Важното е каквото и да избереш тази купчина желязо да ти носи кеф всеки път когато я яхнеш. Успех.
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Разбрахме се прекрасно какво имаме предвид и дваматаigeorgiev82 написа:Dragon Skin е цветаAudirulzz написа:Особенно Спортлайн с Драгон грийнigeorgiev82 написа:Моите 5 евро(стига с тез стотинки)
Аз ако имах парите за Супърб,не бих взел никоя Октавия била тя и vRS.Още ми е пред очите,от изложението.
-
Sec8200
Въпрос на избор. Аз предпочитам разликата да ми остане в джоба.
Ако почнеш да играеш играта с 'нямал кеш за ... <замести тук>', след Супърба ще ти викат нямал пари за Ауди, след това за нещо друго... Поне докато не излезеш от VAG групата
Кефи ли те реалитито тук? Забавно е
Казваш имало и други коли за избор, ако не е тайна кои си разглеждал освен Шкода?
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
То така е в живота : На един не му стигат за баничка на друг за Бентли, но и двамата се имат за бедни.
Един хубав Грузински тост гласи следното - Да пием за това : Нашите желания да се покриват с нашите възможности.
Един хубав Грузински тост гласи следното - Да пием за това : Нашите желания да се покриват с нашите възможности.