Моите наблюдения са като наблюденията на Сами. С 19 колата е изключително повратлива и послушна.
Пътищата тук не са от най-качествените в Европа. Наподобяват много кумунистическите пътищя в Блъгария(в по-млад вариант). Изключително шумен и грапав асфалт направен от гранит. Хапва гуми. Тук бързо не може да се кара - може да те приберат директно в затвора ако си много бърз.
За сега мисля да си взема Вредещайн Сесанта за 18ките(има сериозна промоция в момента), и тъй като тук за смяна на гуми искат 60-70евро не мисля че е добра идея да си играя на сменки върху 17ките, а след една-две годинки ще си купя Ултралегера 19 с нови гуми. До тогава би трябвало вече да съм сменил окачването и монтирал разпънките, както и шумоизолацията да е завършена(този път на 100%). Хубавото в цялата работа е, че автомобила тежи 1100кг със всички течности.
Визията ме вълнува до толкова, че да не й стоят като "чужди" джапанките. Важното е да й е леко на колицата. Возията е доста добра и с 18ките и не се различава особено със 17ките. Но тази, която карах със 19ки беше в пъти по-добре от моята...
За сега така ще е, пък за в бъдеще - ще видим.
Благодаря за напътствията и препоръките!
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)