Еуратек
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Еуратек
За това, за което съм си записал час и съм отишъл, за това е процедурата. Споделям впечатления, не съм длъжен да давам обяснения, но понеже се интересуваш - Съдя по това, до колко е компетентен и внимателен, че зададе уточняващи въпроси във връзка с това, за което бяхме отишли, предложи варианти, показа ни и ни обясни всичко, както и по факта, че гледах как внимателно вкара моята кола и докато после отивахме към нея, го засякох как също толкова внимателно изкарваше още една О3, освен това, при него, за 10 години посещения в ЕТ, никога не съм имал проблеми.
Имал съм среща и неволи и с неук и млад приемчик, както и съм си патил от неук и мързелив техник през 2013 с предишната си Шкода, Маджо, Майстор Сами и Пепи Печатаря знаят за случката, но със сегашната кола за момента нямам оплаквания, нито от сервиза, нито от търговците, нито от магазина за части и аксесоари, говоря и за двата обекта на ЕураТек в София.
Поздрави.
Имал съм среща и неволи и с неук и млад приемчик, както и съм си патил от неук и мързелив техник през 2013 с предишната си Шкода, Маджо, Майстор Сами и Пепи Печатаря знаят за случката, но със сегашната кола за момента нямам оплаквания, нито от сервиза, нито от търговците, нито от магазина за части и аксесоари, говоря и за двата обекта на ЕураТек в София.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- Bobeca
- Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW
Еуратек
Като имах проблем с турбото (изключваше на 4-а при 3к оборото) не успяха да я вкарат в авариен режим. Наложи се да ги повозя аз по 202-а за да видят, че има проблем.
Демек не прекаляват с натискането по правите. Но пък за легналия полицай мисля, че има награда за най-бързо минаване за деня.
Демек не прекаляват с натискането по правите. Но пък за легналия полицай мисля, че има награда за най-бързо минаване за деня.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Еуратек
Пред повечето заводи има тестова отсечка. На тази отсечка има участък с бабуни и легнали полицаи.
Просто ЕТ, използват този легнал полицай по предназначение- така тестват!
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Просто ЕТ, използват този легнал полицай по предназначение- така тестват!

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Еуратек
Точно така, те си знаят работата колеги. Не се притесняваите. 
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Еуратек
Айде да покажа малко майсторлък от ЕТ
И защо имам леко негативно отношение:
Свалянето на мултимедията, явно с обикновена права отвертка, че така да го надереш. Може би забелязвате и липсващия болт.
Още няколко места на които е играла:
Това май не е много напаснато, горните щипки-счупени.
Това не знам как са го постигнали:
Леко престараване при боядисването за мен. Белия детайл зад решетката може би трябва да е черен. Ама айде сега, дреболия:

Незнайния филтър:
Има и още. Ама стига, че пак почвам да се нервя![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Свалянето на мултимедията, явно с обикновена права отвертка, че така да го надереш. Може би забелязвате и липсващия болт.

Още няколко места на които е играла:
Това май не е много напаснато, горните щипки-счупени.

Леко престараване при боядисването за мен. Белия детайл зад решетката може би трябва да е черен. Ама айде сега, дреболия:

Незнайния филтър:

Има и още. Ама стига, че пак почвам да се нервя
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Еуратек
И ти нищо ли не им каза?! ![ireful1 [smilie=ireful1.gif]](./images/smilies/ireful1.gif)
Аз бих направил ебаси панаира!Придружен с писмо и снимки до Шкода Ауто!
Аз бих направил ебаси панаира!Придружен с писмо и снимки до Шкода Ауто!
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Еуратек
Малеее,тез са за убиване.todor87 написа:Айде да покажа малко майсторлък от ЕТИ защо имам леко негативно отношение:
Още няколко места на които е играла: Това май не е много напаснато, горните щипки-счупени.
Незнайния филтър:
Има и още. Ама стига, че пак почвам да се нервя
GUNTER SERVICE

- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Еуратек
Моля те купи им едни такова сетче за 3 долара на тия "майстори". Как ще вадиш медията с отверка, то си има ключета за нея
(горе вдясно на снимката)

Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Еуратек
Здравейте колеги.Ще купувам нова шкода от магазина
Трябва ми препоръка към кой от търговците да се обърна за да ми отдели време да отговори на въпросите ми?
Вчера бях при Милов в надежда и не останах очаррован?
Трябва ми препоръка към кой от търговците да се обърна за да ми отдели време да отговори на въпросите ми?
Вчера бях при Милов в надежда и не останах очаррован?
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Еуратек
Според мен все тая.Моята я купувах с Николай Лазаров,На шурето Фабията с Иван Милов.И от двамата съм доволен.Всичките са едни"маскари" отстъпки не дават ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T