Fabia Combi Monte Carlo - Бандитът
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
bega4kata, Сами, оставят ли някъде нещо като записи на параметрите, които манипулира ECU-то, които да могат да четат в сервиза? Т.е. да се види, ако са извън границите за този двигател и да решат, че е имало кутийка.
digitalundgrd, можеш ли да обясниш точно кой се манипулира и кой се компенсира?
digitalundgrd, можеш ли да обясниш точно кой се манипулира и кой се компенсира?
- admin
- Гараж: Шкода
- Обратна връзка:
Шкода Форум - България
www.skoda-bg.com
www.skoda-bg.com
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Не.
Ако е бил нмого усилен бокса и езаписала грешка,изтриваш и не се вижда ,че е слаган.
Но ако е флашван компа се вижда,дори и да върнеш стоковия софт.Отчитат се флашванията.
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
Sec8200
- Гараж: под наем
ок,10х.bega4kata написа:Не.
Ако е бил нмого усилен бокса и езаписала грешка,изтриваш и не се вижда ,че е слаган.
Но ако е флашван компа се вижда,дори и да върнеш стоковия софт.Отчитат се флашванията.едно исъщо питате по 100 пъти
За флашванията знам,за другото разбрах.
Още не са почнали да слагат по една памет да пази назад във времето.Явно нямат много бизнес кейс и затова.
Относно Щайнбауера си прав в предишните постове,не манипулира само дюзите, има още входно/изходни данни от сензорите.Останал съм с грешно впечатление от един клип.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
digitalundgrd,
били щракнал няколко нощни снимки с новите крушки на фаровете?
Как усещаш разпръскването на светлината?
били щракнал няколко нощни снимки с новите крушки на фаровете?
Как усещаш разпръскването на светлината?
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Ще снимам, но с телефона няма да е много реално.
Иначе много по-плътна и силна светлина сравнено с Osram Nightbraker Laser. Много хубаво отсичат лупите и се хващам, че само се чудя как все си намирам работа да карам по тъмно. За сега шавам само в градско и никой все още не ми е присветнал, че нещо го дразня с фарове, макар че отидох профилактично да се уверя, че всичко е ОК с реглажа.
Сега като съм зад някой на светофара мога детайлно да му разглеждам всеки един видим чарк от задното окачване
Цветово е много добре - не е синьо като 99% от чайна ксеноните, не е жълто като халогенните крушки, а е идеално чисто бяло![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Иначе много по-плътна и силна светлина сравнено с Osram Nightbraker Laser. Много хубаво отсичат лупите и се хващам, че само се чудя как все си намирам работа да карам по тъмно. За сега шавам само в градско и никой все още не ми е присветнал, че нещо го дразня с фарове, макар че отидох профилактично да се уверя, че всичко е ОК с реглажа.
Сега като съм зад някой на светофара мога детайлно да му разглеждам всеки един видим чарк от задното окачване
Цветово е много добре - не е синьо като 99% от чайна ксеноните, не е жълто като халогенните крушки, а е идеално чисто бяло
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Ако спреш зад мен,ще видиш какви са ми красиви ауспусите и дебели тръбите 
GUNTER SERVICE

- digitalundgrd
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Сега и лошото да кажа, не само да си хваля "стоката" 
Днес цял ден карах в дъжда само на дневни светлини без проблеми, но привечер си пуснах късите и хоп след 30мин каране пак в дъжд спирам пред нас и гледам фаровете се опотили в долната част (единия малко повече). Явно тия ЛЕДове не греят, така както халогенната крушка и не могат да изсушат стъклото...
Пъхнах 2 пликчета силика гел дано се махне запотяването.
Днес цял ден карах в дъжда само на дневни светлини без проблеми, но привечер си пуснах късите и хоп след 30мин каране пак в дъжд спирам пред нас и гледам фаровете се опотили в долната част (единия малко повече). Явно тия ЛЕДове не греят, така както халогенната крушка и не могат да изсушат стъклото...
Пъхнах 2 пликчета силика гел дано се махне запотяването.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Има си отдушници, нямаш ядове. И при коли с фабричен биксенон се получава понякога,не се притеснявай.

- Sawyer
- Гараж: ///
И при мен се е случвало, не е драма 
- digitalundgrd
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
"Зимните джанти" :

Цветово не ме кефят като ги сложих на колата. Не знам дали е, защото съм свикнал да я гледам с черните джанти, но ще ги карам така зимата, а на пролет ще ги пръсна черен лак като оригиналните.

Цветово не ме кефят като ги сложих на колата. Не знам дали е, защото съм свикнал да я гледам с черните джанти, но ще ги карам така зимата, а на пролет ще ги пръсна черен лак като оригиналните.
- Sawyer
- Гараж: ///
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Наистина кърти! ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Много ми харесва!
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Имах възможността вчера да я видя наживо. Наистина е уникално красива фабията. Дано скоро се появи на някоя среща. 
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS