Vinci74 написа:Казвам се Васил, но можете да ми викате само Васко. Темата ще я имате, събрал съм към 100 снимки от интериора и екстериора на Монте Карлото. Трябва ми малко време да понапиша впечатленията си от едногодишния драйв с нея. В тази връзка имам питане относно бъдещата тема: колко като обем мога да напиша, всичко на едно място ли ще бъде или пасаж от нея ще отиде отиде в подтема за гуми, сложено допълнително оборудване, аксесоари и т.н.?Stuci написа:Чакаме и тема за Фабията! Много е готина и отвън, и отвътре. Човекът ни отвори и с кеф се намърдах вътреБай Ненчо написа:Ще чакаме снимки на Монте КарлотоТапицерията е с рейсинг червени детайли. Красота! На мен ми липсват черните джанти, защото е сложил зимните с тасове...
На едно друго място вече щях да бъда наплют, че няма такъв модел на Шкода, че това е ниво на оборудване, че се фукам с Канона...... Стари работи. Но аз така си и казвам, а и така и лепнаха в Еуратек прякора на Шкодата ми.
Благодаря още веднъж на колегите за посрещането на барбекюто, идвам за първи път. Обаче докарах Карлото мръсно, прашно и вече със зимните гуми - стоманени 15" джанти, които нямат визията на 17" черни спортни алуминиеви джанти.
Имам и още едно питане: кога се правят сбирките в София?
Софийска скара на полянка
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Vinci74
- Гараж: SKODA Fabia III Monte Carlo
1,2 TSI, 81kW, 110 k.c., 6M
Софийска скара на полянка - Сезон 2017
Последно промяна от Vinci74 на 25.10.2017, 00:24:08, променено общо 1 път.
- Vinci74
Тема ще има!ТТодоров написа:Vinci74, Монте Карлото е уникално красиво. Следващият път ще искам да го разгледам по-подробно, моля![]()
Добре дошъл и във форума, сигурен съм, че тук Шкода обществото ще ти се 'реваншира'. Със сигурност сме толерантни към различни типове фотографи (щом мен ме търпят)
Ще очакваме да отвориш тема за Карлото със снимки. Или пък само снимки в темата за снимките на нашите Шкоди.
Благодаря за комплиментите за Монте Карлото, наистина е красиво. Ноемврийската вечер (миналата година) когато ми дадоха в Еуратек ключа от него в ръка и ме заведоха при него в гаража, направо ми увисна ченето от изненада и кеф. Визията му в конфигуратора и на живо нямат нищо общо, а също и клипчетата с Монте Карлото от Женевския автосалон от 2015 г. (но не съм сигурен за годината)
Няма проблем да го покажа на теб и колегите по-подробно, но ако се натрупа опашка от желаещи да седнат зад волана, входната такса ще е кафе в Ринг мола или кенче бира? (това го предпочитам)
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Брутално е ! ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
- Vinci74
Благодаря Бондо за похвалата.
Стягай се за дуел друже, лошото за мен е че ти си чипиран, ако правилно съм разбрал? Демек твоята Шкода е взела анаболи и борбата ще е жестока. Обаче аз ще те бия на рейсинга, все пак слизам от Баварец, и имам доста лоши навици от него останали. Прякора който ми лепнаха от тогава колегите е "Фитипалди". Един дилър от Еуратек се лови за дръжките на Шкодата като го возих на тестдрайв по бул. България....... Твой ред е сега
![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
Стягай се за дуел друже, лошото за мен е че ти си чипиран, ако правилно съм разбрал? Демек твоята Шкода е взела анаболи и борбата ще е жестока. Обаче аз ще те бия на рейсинга, все пак слизам от Баварец, и имам доста лоши навици от него останали. Прякора който ми лепнаха от тогава колегите е "Фитипалди". Един дилър от Еуратек се лови за дръжките на Шкодата като го возих на тестдрайв по бул. България....... Твой ред е сега
![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Мдааа и ще те шие якоbondo написа:Брутално е !
goAPR
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Vinci74, благодаря за снимките. Страхотно подбрана кола!
- admin
- Гараж: Шкода
- Обратна връзка:
Софийска скара на полянка ![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
Шкода Форум - България
www.skoda-bg.com
www.skoda-bg.com
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Vinci74, Карлота е .... Направи и тема, тази красавица го заслужава ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Направо им направи служебно тема и всичкото мнения там.admin написа:Софийска скара на полянка
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- Vinci74
Викайте ми само Васко. Почти цялото допълнително оборудване от конфигуратора на Шкода е вътре под ламарините, мога да кажа какво не съм сложил в Монте Карлото (мислех, че няма да ми стигат парите при месечните вноски на лизинга?), но сега съжалявам защото щях да се справя.ТТодоров написа:Vinci74, благодаря за снимките. Страхотно подбрана кола!
Голям мерак ми е Шкодата
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Васко хайде пускай темата, пък после ще я допълвашVinci74 написа:Викайте ми само Васко. Почти цялото допълнително оборудване от конфигуратора на Шкода е вътре под ламарините, мога да кажа какво не съм сложил в Монте Карлото (мислех, че няма да ми стигат парите при месечните вноски на лизинга?), но сега съжалявам защото щях да се справя.ТТодоров написа:Vinci74, благодаря за снимките. Страхотно подбрана кола!![]()
Голям мерак ми е Шкодата
- Vinci74
Мдааа и ще те шие якоStuci написа:bondo написа:Брутално е !
Тогавва ще бъде изяден Бондо на сфетофара и на пътя! И не ми е необходимо да сменям маховици, перки и тутурутки. Няма сега да правим глупости я.
Но като се появя в Еуратек и кучетата отвън ме разпознават, служителите почват да се бъзикат с мен и да питат към кого съм се насочил.
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Само Васко,много ти е хубава Фабията,човече!
Иска ми се да я видя на живо,дано да имам такъв шанс!
...И да отстоиш спортната слава на автомобила в гонките!Вярвам в теб!
- Vinci74
Ей хора не мога да свикна с толкова много хвалби на Монте Карлото ми (имайки известен печален опит). С голям мерак го поръчвах, а гледката на живо за първи път онази ноемврийска вечер на 2016 г. в гаража на Еуратек ме остави със зяпнала уста. Не мога да опиша чувството като ме поведоха към гаража да ми го дадат. С риск някой да ме упрекне, че само се хваля: докато Бай Петко ме запознаваше с Шкодата ми, и правеше кратък инструктаж в гаража, отнякъде изкочи някакъв костюмиран Шеф в Еуратек, и от дистанция го гледаше с любопитство Карлото. Попита ни дали няма да пречи на предаването на автомобила, и след като му казахме че не е проблем да го разглежда, го огледа отвсякъде с интерес. Не можа обаче първоначално да отгане модела на Шкодата, но си личеше че го гледа с възхищение.Баш Майстора написа:Само Васко,много ти е хубава Фабията,човече!![]()
До тук мога да кажа само добри неща за Шкодата, единствения минус е тънкия слой на боята.
Но пък тя има интересно поведение: на силно слънце (Корида Ред цвета и) боята има лек оранжев оттенък, докато на слаба светлина - особено вечер, и при дъждовно време червения нюанс в цвета се засилва. И ако беше и с металик покритие, вече щеше да е трепач?!
Май започнах вече темата?
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
Админа да премести темата при фабиите. Тука се правят само ремапи и тунинг на барбекюта.
Кви са тия работи?![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Кви са тия работи?