Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Този път не е бегачка,а семеен автомобил Като за начало си имаме рег. табели с инициалите от имената ни( Tsvetan und Milena) това беше много важно за семейството и годината на раждане
Сега остава и автомобила да взема,ама с тая работа....
Така че, снимки може би в събота
Днес на обед се прибрах от път,цяла нощ бях карал 720км! Легнах си в 14ч. ,ама само шкоди в главата ми.Та нали утре в 9ч.имам термин за получаване на колата.Въртях се ,въртях се и не издържах.Звъннах на дилъра и му казах че идвам да си взема колата днес.И така тя вече е пред къщи.
IMG_20150731_173315.jpg
IMG_20150731_173428.jpg
IMG_20150731_180641.jpg
IMG_20150731_173510.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Цецо, не успя да издържиш! Взе я .....айде, вече идвай към България и айде...на среща. Стикерите те чЕкат!
Аз ти казах: Със здраве да си я караш! Всичко най-най!
Браво! Определено имаш добър "вкус" как трябва да изглежда семйната кола. Много много радост и да Ви отведе на незабравими места!
Сподели малко КР ли е или ПД???