Софийска скара на полянка
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Софийска скара на полянка - Сезон 2017
a с новите джанти, направо няма да може да се говори с мен. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Влизам в тази тема да видя кой какво е хапнал, то пак за джанти се говори ![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
TSI Team
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Нали... Само джанти, тунинги, динота, генерации и дръпки са темите.PRO написа:Влизам в тази тема да видя кой какво е хапнал, то пак за джанти се говори
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Здравейте изтънчени кулинари, бесни Шкодаджии, надъхани рейсъри, облъчени драгстери, опушени скараджии и върли почитатели на апката и пийката.
Отдавана не ми се беше случвало да имам такава страхотна неделя. Страхотната компания, доброто настроение, майсторски изпечените мръвки, салатите и невероятно вкусните домашни кьопоолу и лютеница направиха следобеда на Камбаните задълго запомнящ се със безброй страхотни мигове. Благодаря на всички колеги и приятели, че уважиха събитието и помогнаха подобаващо да изпратим сезона на срещите на открито.
Радвам се, че са Ви харесали баницата и сладкиша, благодаря Ви за хубавите думи, трогнахте ме.
Ето линк към албума със снимките ми, както и едно видео, не ви трябва регистрация във социалната мрежа, за да виждате фотосите.
Skoda Forum BG Софийски скара сбор.
Около масите и пушека от жаравите.
Поздрави.
Отдавана не ми се беше случвало да имам такава страхотна неделя. Страхотната компания, доброто настроение, майсторски изпечените мръвки, салатите и невероятно вкусните домашни кьопоолу и лютеница направиха следобеда на Камбаните задълго запомнящ се със безброй страхотни мигове. Благодаря на всички колеги и приятели, че уважиха събитието и помогнаха подобаващо да изпратим сезона на срещите на открито.
Радвам се, че са Ви харесали баницата и сладкиша, благодаря Ви за хубавите думи, трогнахте ме.
Ето линк към албума със снимките ми, както и едно видео, не ви трябва регистрация във социалната мрежа, за да виждате фотосите.
Skoda Forum BG Софийски скара сбор.
Около масите и пушека от жаравите.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Атмосферата се вижда много добре от снимките и репортажа 

TSI Team
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
за което! Очакваме и снимките на колегата с червеното Монте Карло.Благодарности и респект за положения труд от всички майстори!
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
Айде малко снимки и от нашия ъгъл
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Ще чакаме снимки на Монте Карлото
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Чакаме и тема за Фабията! Много е готина и отвън, и отвътре. Човекът ни отвори и с кеф се намърдах вътреБай Ненчо написа:Ще чакаме снимки на Монте Карлото
goAPR
- Vinci74
- Гараж: SKODA Fabia III Monte Carlo
1,2 TSI, 81kW, 110 k.c., 6M
Благодаря на всички за приема във форума, посрещнахте ме както подобава!
Ето малко снимки и от мен от барбекюто, надявам се да ви харесат. А другият път ще гледам да дойда навреме за джамбурето.![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Ето малко снимки и от мен от барбекюто, надявам се да ви харесат. А другият път ще гледам да дойда навреме за джамбурето.
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Добре Дошъл!
Перфектна е фабийката. Как исках една и аз такава (за жената), ама нямаше финикиец.
Нали е с лупи (че от снимката не се вижда), че VALDO сега ще почне....
Кола без лупи 2017
Хубава атмосфера, хубави снимки!
Енцо, къде ти е аутфита?![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Перфектна е фабийката. Как исках една и аз такава (за жената), ама нямаше финикиец.
Нали е с лупи (че от снимката не се вижда), че VALDO сега ще почне....
Кола без лупи 2017
Хубава атмосфера, хубави снимки!
Енцо, къде ти е аутфита?
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)

- Вероломния Кръчмар
- Обратна връзка:
За пране, че предния ден на автосалона 20 пъти се препоти покрай разните му симулатори и тестови шофирания.BlackPearl написа: Енцо, къде ти е аутфита?
Ей тука две снимки по тоз въпрос:

Последно промяна от Вероломния Кръчмар на 24.10.2017, 09:37:59, променено общо 2 пъти.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- Вероломния Кръчмар
- Обратна връзка:
Мерси. Фабийката май е с лупи, пуснах две снимки в горното мнение.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Vinci74, Монте Карлото е уникално красиво. Следващият път ще искам да го разгледам по-подробно, моля
Добре дошъл и във форума, сигурен съм, че тук Шкода обществото ще ти се 'реваншира'. Със сигурност сме толерантни към различни типове фотографи (щом мен ме търпят
)
Ще очакваме да отвориш тема за Карлото със снимки. Или пък само снимки в темата за снимките на нашите Шкоди.
Добре дошъл и във форума, сигурен съм, че тук Шкода обществото ще ти се 'реваншира'. Със сигурност сме толерантни към различни типове фотографи (щом мен ме търпят
Ще очакваме да отвориш тема за Карлото със снимки. Или пък само снимки в темата за снимките на нашите Шкоди.